Largest Files Finder

Largest Files Finder

Ukoliko imate problem sa prepunjenim hard-diskom, a ne znate koji su to fajlovi koji zauzimaju tako mnogo prostora, imamo rešenje za vas. Predstavljamo vam Largest Files Finder, besplatan program za Windows.

Kako radi Largest Files Finder?

Kada download-ujete Largest Files Finder dovoljno je samo da ga pokrenete, jer nema nikakve instalacije i započećete skeniranje svog hard-diska. Program će pronaći 100 najvećih fajlova i prikazati vam ih u listi. Imaćete na uvid ime fajla, putanju do fizičke lokacije na hard-disku, veličinu fajla i datum kada je fajl poslednji put promenjen. Prijatno nas je iznenadilo to što je za skeniranje hard-diska veličine 2 TB bilo potrebno samo oko 2 minuta.

Po završetku skeniranja, desnim klikom na neki od pronađenih fajlova, dobićete dve opcije: Open file location i Delete. Open file location će otvoriti fajl u File Exploreru, a Delete će fajl obrisati direktno iz programa. Largest Files Finder nema nikakvih dodatnih podešavanja, jedino što možete je da skenirate odrađeni folder ili ceo hard-disk.

Largest Files Finder

Kada smo prvi put čuli za ovaj program pomislili smo da je potpuno nepotreban, jer za “profesionalce” kao što smo mi, sigurno, nema potrebe za jednim ovakvim programom, jer mi znamo tačno šta se nalazi na našem hard-disku. Posle prvog skeniranja smo bili razuvereni pošto desetak najvećih fajlova su bili snimci iz igrica koje je Fraps napravio bez našeg znanja u zauzeo preko 16 BG prostora (istinita priča).

Zaključak

Largest Files Finder je veoma jednostavan program koji radi jednu stvar i radi je savršeno. Nema potrebe za instalacijom, munjevito je brz, interfejs je jednostavan i pregledan, tako da, ako vam je hard-disk prepunjen, pre nego što krenete sa brisanjem fotografija sa mora, iskoristite Largest Files Finder.

Platforma:

Windows NT, XP, Vista, 7, 8, 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *