Minimal Theme for Twitter – Uređivanje Twitter-ovog veb sajta

Minimal Theme for Twitter – Uređivanje Twitter-ovog veb sajta

Twitter jedna od najuticajnijih i najpopularnijih društvenih mreža, a besplatni plugin Minimal Theme for Twitter za Google Chrome i Mozilla Firefox, koji ćemo vam danas predstaviti, omogućiće vam da uklonite nepotrebne delove Twitter-ovog veb sajta i učinite ga preglednijim i lakšim za korišćenje.

Kako radi Minimal Theme for Twitter?

Kada instalirate Minimal Theme for Twitter plugin, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača. Klikom na ovu ikonicu otvoriće se meni pomoću koga ćete moći da sakrijete sve Twitter-ove funkcije koje vam odvlače pažnju ili koje ne želite da imate.

Minimal Theme for Twitter meni

Prva opcija koju možete da uključite je Zen Mode. Ova opcija će potpuno ukolniti sva obaveštenja, ponude i dugmiće sa Twitter-ovog veb sajta, a ostaviće samo objave, ali treba imati na umu da sa ovom opcijom uključenom, nećete moći normalno da koristite ovu društvenu mrežu.

Međutim, moguće je ukloniti i samo određene delove Twitter-a, kao što su navigacioni meni ili samo određene opcije unutar njega, podesiti širinu Feed-a, podesite da li će se prikazivati sponzorisane objave, uklonite polje za pretragu, uključite da se prikazuju samo najnovije objave i još mnogo toga. Na ova način dobićete Twitter bez nepotrebnih opcija, obaveštenja i dosadnih predloga, koje ionako nikada nećete prihvatiti.

Minimal Theme for Twitter će vam pomoći da “počistite” Twitter-ov veb sajt

Minimal Theme for Twitter je zgodan plugin koji će vam pomoći da uklonite sve delove Twitter-ovog veb sajta koje smatrate nepotrebnim i na taj način učinite njegovo korišćenje ugodnijim. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug tako da ovaj plugin dobija našu preporuku.

Platforma:
Google Chrome i Mozilla Firefox

U linku za preuzimanje, ponudili smo Minimal Theme for Twitter verziju za Chrome, ako želite da preuzmete verziju za Firefox, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *