Moo0 Audio Recorder

Moo0 Audio Recorder

Snimanje zvuka na Windows računarima je veoma jednostavno pomoću programa Voice Recorder, koji dolazi u paketu sa operativnim sistemom. Najveća prednost ovog programa je u njegovoj jednostavnosti. Pored opcija da započnete i prekinete snimanje, ovde nećete naći bilo kakva druga podešavanja.

Za najveći broj korisnika ovo je sasvim dovoljno. Nisu nam potrebni profesionalni programi sa opcijama koje nikada nećemo da koristimo. Ipak, nije loše imati još nekih mogućnosti, posebno ako jednostavnost nije kompromitovana. Moo0 Audio Recorder je baš takav program, veoma jednostavan sa nekoliko zgodnih opcija koje mogu biti od velike koristi običnim korisnicima.

Šta je Moo0 Audio Recorder?

Moo0 Audio Recorder je besplatan program za snimanje zvuka koji radi na Windows-u XP, Vista, 7, 8 i 10. Program je veoma jednostavan i sve važne opcije se nalaze u glavnom meniju. Opcije koje se tu nalaze možete dodatno da prilagođavate, odnosno da ih dodajete ili sklanjate u zavisnosti od vaših potreba.

Moo0 Audio Recorder meni

Korisnički interfejs je pregledan, pa će se čak i početnici lako snaći u njemu. Izgled interfejsa je moguće menjati i u ponudi je preko 70 skin-ova. Takođe je moguće menjati veličinu elemenata u glavnom meniju.

Jedna veoma interesantna i neobična opcija je da interfejs može da se podesi da bude providan. Nivo providnosti se može prilagođavati od 0% do 90%. Ideja je da kada snimate želite da Moo0 Audio Recorder uvek držite na oku, zato postoji opcija da prozor uvek bude iznad ostalih, koja je po defaultu uključena. U ovom slučaju zgodno je da program bude providan, tako da nam se ova opcija veoma dopala.

Što se snimanja tiče, moguće je snimati zvuk koji se reprodukuje sa računara, glas koji dolazi sa mikrofona ili oba istovremeno. Formati u kojima se snimak može čuvati su MP3 i WAV. Postoji i opcija pojačavanja ulaznog signala, automatsko brisanje tišine, kao i prilagođavanje kvaliteta snimka. Ovde su, po našem mišljenju, sve opcije neophodne za prosečnog korisnika.

Kao što smo pomenuli, program je potpuno besplatan, a nema ni reklama, pa je korišćenje veoma prijatno. Jedina zamerka koju imamo je da će, prilikom instalacije, program pokušati da vam podvali dodatne programe.

Odličan snimač zvuka za neprofesionalce

Bez ikakvog ustručavanja možemo da kažemo da je Moo0 Audio Recorder fenomenalan program. Nema naprednih opcija, ali za publiku kojoj je namenjen, one nisu ni potrebne. Besplatan je i nema dosadnih reklama, što se u današnje vreme sve ređe viđa. Moo0 Audio Recorder dobija našu najvišu ocenu i preporučujemo ga svima kao bolju zamenu za Windows-ov Voice Recorder.

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8 i 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *