Natural Reader

Natural Reader

Natural Reader prikaz programa

Natural Reader je profesionalni text-to-speech program koji može da konvertuje bilo koji napisan tekst u izgovorene reči. Pojednostavljeno, ovaj program vam omogućava da slušate tekst umesto da ga čitate na ekranu. Natural Reader radi sa PDF fajlovima, Office Work datotekama, veb stranicama i raznim drugim.

Sve što je potrebno jeste da otvorite dokument i počnete da ga slušate, Natural Reader čak može da se sinhronizuje sa vašim smart telefonom. Kao i kod većine drugih softvera, Natural Reader ima i verziju koja se plaća, ali za razliku od drugih programa on ne ograničava korisnike koji koriste besplatnu opciju na određeno vreme. Plaćene verzije nude korisne stvari kao što su dodatni prirodniji glasovi za korišćenje. Postoji više različitih plaćenih verzija, svaka od njih nudi više opcija, ali i po većoj ceni. To je naravno opciono za one korisnike koji žele da koriste program za profesionalnu upotrebu.

Natural Reader sadrži Engleski, Francuski, Arapski, Nemački, Španski i Italijanski na besplatnoj verziji. Ako vam je potreban jednostavan i besplatan program za čitanje teksta, Natural Reader je odličan izbor.

Sistemska zahtevnost:

Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *