NetSetMan

NetSetMan

NetSetMan

NetSetMan je besplatan program za definisanje i upravljanje podešavanjima računarske mreže.

Predstavlja takozvani Network Manager koji omogućava korisnicima da definišu šest različitih mrežnih profila i da se jednostavno prebacuju između njih.

Među raspoložim opcijama postavke koje se mogu definisati su: IP adrese (IPv4 i IPv6!), Mrežni prolazi, DNS serveri, WINS serveri, WiFi upravljanje, Ime računara, Radnih grupa, Podrazumevani štampač, Mrežni uređaji, NIC status, Priključci (RAS/DUN/PPP/VPN), DNS, Tabele rutiranja, SMTP server, Sistemske postavke itd.

Neke od glavnih osobine koje odlikuju ovaj program su: Jednostavnost za upotrebu, Podrška na svim Windows operativnim sistemima, Intuitivan korisnički interfejs koji je preveden na dvadeset jezika, Dostupnost u standardnom i portabilnom izdanju.

Svakako da se ovde radi o programu koji ima potencijalno veliku upotrebnu vrednost i koji korisnike koji često menjanju svoju mrežnu lokaciju može da poštedi mnoštva problema, kao i vremena. Ukoliko ste i vi jedan od njih, onda vam toplo preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *