PortableApps

PortableApps

PortableApps

PortableApps je besplatan program, otvorenog koda, koji sadrži sve portabilne aplikacije na jednom mestu.

Naime, ovaj program omogućava korisnicima da iz njegovog interfejsa preuzmu paket portabilnih aplikacija tj. softverskih rešenja pojedinih programa koje se mogu koristiti bez prethodnih instalacija i to direktno sa prenosnih memorijskih uređaja.

PortableApps nudi preko 300  različitih  portabilnih aplikacija, među kojima se nalaze mnogobrojni internet pretraživači, email klijenti, programi za komunikaciju, kompletna Office rešenja, aplikacije za obradu slike, igre, multimedijalni plejeri itd.

Veoma je jednostavan za upotrebu. Nakon instalacije i određivanje odredišta na kome će nalaziti PortableApps paket, bilo da je na USB Flash memoriji, cloud-u (Dropbox, Google Drive itd.) ili na računaru, pojaviće se intuitivan korisnički interfejs u okviru kojeg korisnici po kategorijama mogu da pretraže sva softverska rešenja, izvrše njihove preuzimanje (čekiranjem i izborom opcijom next) i da pokrenu iste.

PortableApps predstavlja sveobuhvatno rešenje za preuzimanje portabilnih aplikacija. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *