Clementine

Clementine

Clementine

Clementine je besplatan program za reprodukciju audio i stream sadržaja.

Predstavlja multiplatformski audio plejer baziran na Qt4 Frameworku koji je nastao ugledom na Amaroka 1.4. Otvorenog je koda i može se koristiti na Windows, Mac OS X i Linux operativnim sistemima.

Neke od mogućnosti koji nudi ovaj program su: Pretraživanje i preslišavanje muzičkih biblioteka smeštenih na računaru ili cloud-u, Njihovo jednostavno organizovanje i uređivanje (postavljanje omota, tagova itd.), Slušanje radio i reprodukciju muzike sa online servisa, poput Last.fm, SomaFM, Jamendo i Icecast itd., Prekodiranje muzike u MP3, Ogg Vorbis, Ogg Speex, FLAC ili AAC format, Jednostavno prebacivanje na USB Flash memoriju, Android i iOS uređaje i slično.

Poseduje jednostavan i intuitivan korisnički interfejs koji se sastoji od tri glavne celine. U levoj celini smeštene su opcije koje se tiču pregleda numera i dodatnih informacija, u centralnom delu sam pregled, dok su u desnom delu smeštene muzičke liste.

Clementine predstavlja jedan od boljih i za korišćenje lakših plejera sa velikim brojem opcija, koje mogu zadovoljiti potrebe svakog korisnika. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS X, Linux

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *