Retro Music Player – moderni muzički plejer sa nostalgičnim izgledom

Retro Music Player – moderni muzički plejer sa nostalgičnim izgledom

Retro Music Player je besplatna i kvalitetna aplikacija za slušanje muzike. Postoji samo u verziji za Android platformu. Ovu aplikaciju je napravio indijski programer Hemanth Savarala 2018. godine. Osnovna ideja autora aplikacije krije se u kombinaciji arhaičnog izgleda sa moćnim funkcijama.

Retro Music Player - Izvođači

Izgled i funkcije Retro Music Player-a

Korisničko okruženje je jednostavno i intuitivno. Meniji kroz koje se pronalaze pesme i podešava njihovo slušanje su pregledni. Kontrole su postavljene logično, tako da se komande za slušanje muzike mogu bez napora zadaju.

Retro Music Player vizuelno oponaša izgled klasičnih gramofona ili muzičkih stubova. To bi trebalo da izazove poseban osećaj, prvenstveno kod starijih slušalaca, koji se sećaju gramofona i muzičkih stubova. Aplikacija ima veliki izbor tema, kombinacija boja i stilizovanih ikona, kako bi se plejer što više prilagodio ukusu korisnika. Dodate su i prikladne animacije.

Retro Music Player, pored bogatog vizuelnog okruženja, nudi mnogo mogućnosti za korigovanje i prilagođavanje zvuka. Možete podešavati balans, ekvilajzere i zvučne efekte. Podržan je veliki broj audio formata. Među njima se nalaze i lossless (bez gubljenja kvaliteta) audio formati kao što su Flac i Wav. Reprodukcija je stabilna, bez zastoja i problema sa baferovanjem.

Aplikacija nudi napredne mogućnosti pretraživanja i filtriranja pesama, albuma i izvođača. Možete praviti plej-liste, a zatim označavati omiljene pesme. Pesme se mogu puštati i odloženo koristeći sleep tajmer. Retro Music Player ima integraciju sa spoljnim servisima za emitovanje muzike, kao što su Last.fm i ListenBrainz.

Poznato je da čula utiču jedno na drugo. Tako i vizuelni izgled delom određuje iskustvo slušanja muzike. Zato ova aplikacija, pored moćnih funkcija i jednostavnosti upotrebe, korisnicima nudi i vintage izgled, koji treba da privuče njihovu pažnju. Ponuda muzičkih plejera je ogromna. I mi smo ranije pisali o nekima od njih: Clementine, XMPlay, GOM Audio, AIMP… U svakom slučaju, ako se odlučite za Retro Music Player, nećete pogrešiti.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *