SoftPerfect Network Scanner

SoftPerfect Network Scanner

SoftPerfect Network Scanner

SoftPerfect Network Scanner je besplatan program za analizu mrežnog saobraćaja.

Predstavlja takozvani IP, NetBIOS i SNMP skener koji je prvenstveno namenjen administratorima računarskih mreža, a potom i korisnicima koji su zainteresovani za računarsku bezbednost.

Program pinguje računare na lokalnoj mreži, skenira TCP portove, otkriva unutrašnje i spoljašnje IP adrese, MAC adrese, prikazuje koje vrste resursa su distribuirani preko mreže, skrivene foldere i slično.

Podržava opciju Wake-On-Lan koja omogućava uključivanje udaljenih računara, kao i opcije za isključivanje, hibernaciju i suspenziju istih. Takođe, omogućava generisanje rezultata analize u različitim formatima, kao što su: HTML, XML, CSV, TXT itd.

U pitanju je portable verzija, dakle program se ne instalira. Kada skinete njegovu ZIP datoteku dovoljno je samo da je raspakujete u željeni direktorijum kako bi program bio spreman za korišćenje.

SoftPerfect Network Scanner predstavlja brz, stabilan i jednostavan program za analizu mrežnog saobraćaja. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Napomena: besplatna verzija je ograničena na analizu do 10 uređaja u mreži.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *