Arhiva programa

Novi dizajn Youtube-a i Dark Theme

Novi dizajn Youtube-a i Dark Theme

Youtube Logo

Youtube sprema potpuno novi dizajn svog ultra popularnog sajta. Trenutno je moguće isprobati novi dizajn iako je još u razvoju. Dizajn sajta je napravljen od strane nove i brže veb komponente nazvane Polymer, koja će da omogući brži development u budućnosti.

Taj novi dizajn će se držati sledećih 3 principa:

  1. Jednostavnost – Novi dizajn treba da bude svež i čist, bez nepotrebnih distrakcija. Fokus je postavljen na prikazivanje sadržaja.
  2. Doslednost – Novi dizajn će biti primenjen preko svih Google platformi, uključujući i youtube aplikaciju za telefon.
  3. Lepota – Novi dizajn će se truditi da pomeša lepotu i funkcionalnost za novo iskustvo korisnika.

Da bi ste isprobali novi dizajn YouTube-a, sve što treba da uradite jeste da otvorite svoj browser, ukucate youtube.com/new i prihvatite da želite da koristite novi dizajn.

Youtube prikaz strane za odabir novog sajta

Kako bi ste uključili novu tamnu temu na sajtu, treba da kliknete na ikonicu vašeg profila i da namestite da želite da koristite temu sa datom opcijom.

Youtube prikaz novog sajta

Sa novim dizajnom trenutno Polymer donosi takozvani Dark Theme. To je tema za youtube koja zamenjuje belu pozadinu sa tamnom verzijom. A to je samo početak, mnoge druge funkcije će biti dodate kad novi dizajn bude završen.

Youtube prikaz Dark Theme aktivacije

Najbolji programi

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *