Parallel – Društvena mreža za ljubitelje muzike

Parallel – Društvena mreža za ljubitelje muzike

SoundCloud, Spotify i YouTube su najpopularnije online platforme za slušanje muzike, mada ne i jedine. Iako su ove tri platforme daleko iznad svih drugih po broju korisnika, to ne znači da ostale nemaju šta da ponude i da na njih ne treba obratiti pažnju.

Parallel je besplatan program za Windows 10 i 11 koji će vam omogućiti besplatno slušanje muzike online, kao i mogućnost da se povežete sa svojim prijateljima i međusobno delite muziku i plej liste.

Kako radi Parallel?

Parallel je program koji možete da instalirate na svoj Windows 10 ili 11 računar, ali mu možete pristupiti i putem veb sajta, pa je na taj način dostupan na svim operativnim sistemima. Za koji god način da se odlučite, pre nego što počnete da ga koristite, moraćete da napravite besplatan nalog.

Kada se ulogujete u program, dobićete pristup ogromnom broju muzičkih numera. Ovde ćete pronaći sve od klasične muzike, preko muzike dvadesetog veka, do savremenih poznatih i ne tako poznatih pesama, a osim pojedinačnih numera, tu su i čitavi albumi i kolekcije. Pretraživanje muzike je brzo i jednostavno pomoću opcije za pretragu u koju samo treba da unesete ime pesme ili izvođača, a sve pesme možete da sačuvate pojedinačno ili da napravite plej listu.

Parallel meni

Pored slušanja muzike, Parallel sadrži i elemente društvenih mreža. Naime, moguće je da se povežete sa svojim prijateljima, kao i da se pridružujete različitim grupama, a možete i sami da napravite svoju grupu. Za pridruživanje grupi neophodno je da dobijete poziv, a sa pozivom i kod koji ćete iskoristiti za pridruživanje grupi.

Kada se povezujete sa prijateljima, sistem je sličan Facebook-u. To znači da prijatelje ne možete da pratite, kao na Instagram-u, već im šaljete zahtev, a onda čekate da ga prijatelj prihvati. Sa svojim prijateljima možete da se dopisujete, delite muziku i plej liste i razmenjujete fajlove. Takođe, možete da pogledate profile svojih prijatelja, kao i njihove plej liste, a i oni mogu da učine isto.

Jedina negativna stvar koja nam je zapala za oko je to što svaki put kada pustite pesmu potrebno je nekoliko sekundi “zagrevanja” pre nego što počne reprodukcija. Ovo je očigledno zato što je programu potrebno neko vreme da učita fajl, ali ovo nije nešto što viđamo u drugim programima ove vrste, tako da je to nešto što bi voleli da bude popravljeno u nekoj od sledećih verzija programa.

Parallel je u nivou sa najpoznatijim programima za slušanje muzike

Parallel je odličan program za slušanje muzike. Korišćenje je jednostavno, ima ogromnu biblioteku pesama, a mogućnost povezivanja sa prijateljima je samo šlag na torti. Osim male zamerke koju imamo, program je radio bez greške tako da vam preporučujemo da ga isprobate.

Platforma:
Windows 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *