Spotify konačno u Srbiji

 Spotify konačno u Srbiji

Spotify je najpopularnija audio streaming platforma čija populacija korisnika premašuje 286 miliona u preko 100 zemalja sveta, a od prošlog meseca je i u Srbiji.

Spotify u Srbiji

Spotify će u Srbiji ponuditi najbolji doživljaj slušanja domaće i strane muzike. Usluga Spotify dostupna je besplatno, a uz pretplatu na Spotify Premium dobićete verziju bez prekida i reklama.

Šta sve donosi Spotify?

Spotify dolazi u Srbiju sa kombinacijom funkcija, koje su je učinile najpopularnijom muzičkom aplikacijom na svetu, uključujući više od 50 miliona pesama, milion podcast-a i više od četiri milijarde plejlista, koje nude najbolju domaću i stranu muziku, personalizovanu pretragu i najbolje preporuke, svakodnevno otkrivanje nove muzike i slobodu reprodukcije na širokom spektru uređaja i sinhronizacije aplikacija sa Instagram-om, Facebook-om, Samsung-om, Android TV-om, Google Maps-om i mnogim drugim.

Da li će Spotify uspeti?

Za većinu ovdašnjih korisnika, primarni metod slušanja muzike je YouTube. Dodatni problem Spotify-ju predstavljaju slični servisi kao što su Deezer i Apple Music, koji su se ovde već odomaćili i prigrabili sve zainteresovane korisnike.

I pored toga Spotify dolazi pripremljen sa redizajniranim muzičkim iskustvom za Srbiju i svežim setom ekskluzivnih karakteristika:

  • Lokalizovane muzičke preporuke i funkcije otkrivanja
  • Spotify for Artists, platforma koja nudi alate koji pomažu umetnicima da prate real-time statistiku za nova izdanja, upoznaju svoju publiku, pokreću posao i povezuju se sa zajednicom
  • Spotify for Podcasters, zato što se ljudi prijavljuju i slušaju svaki dan, Spotify daje snažan uvid u to ko su slušaoci, koje epizode strimuju najviše, pa čak i koju muziku vole
  • Aktiviranje funkcije Instagram muzike. Sad će korisnici iz Srbije na Instagramu moći da aktiviraju dugo očekivanu funkciju za muzičke Story-je

Platforme:
Windows, Mac OS, Android, iOS

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *