Radio.garden – online radio stanice iz celog sveta

Radio.garden – online radio stanice iz celog sveta

Slušanje muzike u 21. veku se u ogromnoj meri prebacilo na online (slušanje preko interneta). Pored YouTube-a i ostalih sajtova sa video sadržajima, postoji ogroman broj raznih servisa za audio streaming (slušanje zvuka preko interneta). Online radio stanice su najpopularniji vid primene audio streaming-a (slušanja zvuka preko interneta). Predstavljamo vam potpuno besplatan servis za slušanje online radio stanica iz celog sveta na jedan jedini klik, sve radio stanice na jednom mestu!

Sve što trebate da uradite je da otvorite sajt radio.garden i rotirate globus, sa desne strane se prikazuje lista radio stanica u obeleženoj oblasti, automatski kreće da svira prvi radio sa liste, a klikom na ime radija se menja stanica.

Radio.garden

Da bi ste slušali online radio na računaru, mobilnom telefonu ili tabletu, potreban vam je samo browser i da otvorite sajt radio.garden, a ukoliko više preferirate aplikacije na mobilnom, postoje Radio garden aplikacije za iOS i Android:

Ovaj fantastični servis otkrio nam je Kompjuteraš.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

4 Komentara

 • Hvala do neba, od kad sam ovo nasao naslusao sam se stare dobre muzike!

 • Predivno decko, uzivamo u divnoj muzici. Sve najbolje Ti Zelim. Pozz. Zoran.

 • Fantastičan servis, pravo je uživanje menjati online radio stanice širom sveta tako jednostavno.

  Dodao bih samo da se stanica memoriše veoma jednostavno, klikom na ikonicu srca u gornjem desnom uglu ekrana, a pristupa se memorisanim stanicama klikom na knjigu ispod srca u gornjem desnom uglu ekrana.

  Takođe, možete poslati bilo kome radio koji trenutno slušate tako što će te iskopirati link iz browser adress bar-a (svaka radio stanica ima svoj link), linkovi su u ovom formatu: https://radio.garden/listen/nyc-mix-radio/XGGNVGmH

  Ko voli house-dance muziku, otkrio sam vrhunski radio bez reklama → NYC Mix Rardio US, moja topla preporuka.

  • Jedino je problem kada se ocisti istorija pregledaca vise nema omiljenih stanica.
   Ovo treba drugacije resiti, inace je dobra app.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *