PDF to JPG converter

PDF to JPG converter

Besplatan program za izdvajanje slika iz PDF dokumenata. Često nam je potrebno da iz nekog PDF dokumenta “izvučemo” sliku(ili više njih), bilo da bi smo tu sliku kasnije koristili kao dodatak nekom tekstu, odštampali, poslali na nekome na email ili iz nekog drugog razloga.

Predstavljamo vam potpuno besplatan online PDF to JPG free converter: pdf2jpg.net

Program je besplatan za kućnu i poslovnu upotrebu i ne zahteva nikakvu instalaciju, jer se ceo proces konvertovanja odvija online.

Da biste počeli da koristite program, kliknite na link: pdf2jpg.net, zatim na sajtu kliknite levim klikom na “Choose File” – izaberite fajl u PDF formatu iz kojeg želite da izvučete slike(fotografije), odaberite željeni kvalitet slika “JPG quality” (mi vam savetujemo da ostavite ovaj koji je ponuđen), i na kraju samo kliknite na “Convert PDF to JPG”.

U zavisnosti od veličine vašeg PDF dokumenta, sačekaćete određeno vreme dok se dokument uploaduje i proces konvertovanja ne završi. Na kraju, dobićete linkove za download svih slika iz vašeg PDF dokumenta. Slike na svoj računar preuzimate klikom na download link.

Kvalitet dobijenih JPG fotografija je dobar i najviše zavisi od samog kvaliteta PDF dokumenta iz koga se one izvlače.

Pednosti pdf2jpg.net u odnosu na ostale alate iste namene su što ne zahteva nikakvu instalaciju, besplatan je za privatnu i poslovnu upotrebu i radi na svim operativnim sistemima.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4,43 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *