Program za obradu fotografija

Program za obradu fotografija

Predstavljamo vam potpuno besplatan program za obradu fotografija. Besplatan je za ličnu kao i za poslovnu upotrebu i ne zahteva nikakvu instalaciju.

Sve što vam je potrebno da bi ste mogli da koristite ovaj program je Internet konekcija, web browser i ako ne koristite Google Chrome, biće vam potreban i Flash player.

Da počnete da koristite ovaj besplatan program za obradu fotografija, samo trebate da kliknete na link: pixlr.com/editor

Nije potrebna nikakva registracija i možete odmah da počnete da obrađujete svoje slike.

Korisnički interfejs programa skoro je identičan popularnom Adobe Photoshop-u, tako da će se svako ko je koristio Photoshop veoma lako snaći.

pixlr.com online photo editor

Pomoću ovog online editora, možete sa fotografijama da uradite dosta toga: možete da cropujete (isečete) fotografiju, da joj promenite dimenzije, da dopišete nešto na nju, obrišete deo fotografije, popravite crvene oči, korigujete boje, ubacite filtere itd.

Ako često obrađujete fotografije, pixlr.com/editor je idelano, a potpuno besplatno rešenje za vas, mi vam toplo preporučujemo da ga probate.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (20 ocena, prosečno: 4,90 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *