Program za obradu fotografija

Program za obradu fotografija

Predstavljamo vam potpuno besplatan program za obradu fotografija. Besplatan je za ličnu kao i za poslovnu upotrebu i ne zahteva nikakvu instalaciju.

Sve što vam je potrebno da bi ste mogli da koristite ovaj program je Internet konekcija, web browser i ako ne koristite Google Chrome, biće vam potreban i Flash player.

Da počnete da koristite ovaj besplatan program za obradu fotografija, samo trebate da kliknete na link: pixlr.com/editor

Nije potrebna nikakva registracija i možete odmah da počnete da obrađujete svoje slike.

Korisnički interfejs programa skoro je identičan popularnom Adobe Photoshop-u, tako da će se svako ko je koristio Photoshop veoma lako snaći.

pixlr.com online photo editor

Pomoću ovog online editora, možete sa fotografijama da uradite dosta toga: možete da cropujete (isečete) fotografiju, da joj promenite dimenzije, da dopišete nešto na nju, obrišete deo fotografije, popravite crvene oči, korigujete boje, ubacite filtere itd.

Ako često obrađujete fotografije, pixlr.com/editor je idelano, a potpuno besplatno rešenje za vas, mi vam toplo preporučujemo da ga probate.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (20 ocena, prosečno: 4,90 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *