Besplatan 3D šah

 Besplatan 3D šah

Šah je jedna od najboljih igara za razvijanje i vežbanje ljudskog mozga. Predstavljamo Vam besplatnu 3D šah igru „Real Chess“.

Redovno igranje šaha će vam pomoći da poboljšate svoje šahovske veštine i istrenirate svoj mozak da brže i bolje razmišlja. U ovoj igri možete da igrate protiv živog protivnika, jedina razlika od pravog šaha u tom slučaju je što se tabla nalazi na monitoru, a ne na stolu. Igrica je jako jednostavna, interfejs je lak za snalaženje. Prvo što trebate da uradite kada instalirate ovu igru je da podesite rezoluciju. Za vreme igranja, možete da slušate svoju muziku, a možete i da birate ugao kamere koja prikazuje tablu. Grafika je solidna, figure deluju prilično realno.

Igra poseduje i sofisticirani sistem za nagoveštavanje, koji prikazuje nekoliko mogućih poteza, a to će vam pomoći da naučite šahovski da razmišljate.

Ako volite šah, ova besplatna igrica će vam pružiti dosta zabave. Naša jedina zamerka je to što ne može da se izabere nivo težine kada se igra protiv računara.

Sistemska zahtevnost:

Windows 95/98/XP/ME/Vista/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (15 ocena, prosečno: 4,13 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *