Besplatan 3D šah

Besplatan 3D šah

Šah je jedna od najboljih igara za razvijanje i vežbanje ljudskog mozga. Predstavljamo Vam besplatnu 3D šah igru „Real Chess“.

Redovno igranje šaha će vam pomoći da poboljšate svoje šahovske veštine i istrenirate svoj mozak da brže i bolje razmišlja. U ovoj igri možete da igrate protiv živog protivnika, jedina razlika od pravog šaha u tom slučaju je što se tabla nalazi na monitoru, a ne na stolu. Igrica je jako jednostavna, interfejs je lak za snalaženje. Prvo što trebate da uradite kada instalirate ovu igru je da podesite rezoluciju. Za vreme igranja, možete da slušate svoju muziku, a možete i da birate ugao kamere koja prikazuje tablu. Grafika je solidna, figure deluju prilično realno.

Igra poseduje i sofisticirani sistem za nagoveštavanje, koji prikazuje nekoliko mogućih poteza, a to će vam pomoći da naučite šahovski da razmišljate.

Ako volite šah, ova besplatna igrica će vam pružiti dosta zabave. Naša jedina zamerka je to što ne može da se izabere nivo težine kada se igra protiv računara.

Sistemska zahtevnost:

Windows 95/98/XP/ME/Vista/Windows 7/Windows 10

Ukoliko želite da igrate šah na mobilnom telefonu ili tabletu, pogledajte našu listu 5 najboljih besplatnih Android aplikacija za šah.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (15 ocena, prosečno: 4,13 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *