Konvertovanje iz .odt u .doc format (.docx, .pdf, .mp3, .mpg, .docx, .avi, .pptx)

Konvertovanje iz .odt u .doc format (.docx, .pdf, .mp3, .mpg, .docx, .avi, .pptx)

Besplatan online program za konvertovanje iz .odt u .doc format i obrnuto.

U svakodnevnom radu na računaru, ljudi nam šalju fajlove u različitim fomatima, najčešće su to .odt, .doc i .pdf fajlovi. .odt su fajlovi OpenOffice-a, a .doc su fajlovi Microsoft Office programa.

Problem nastaje kada nam neko pošalje .odt fajl, a mi na računaru imamo instaliran Microsoft Office ili kada dobijemo .doc fajl, a imamo instaliran OpenOffice. Da bi smo otvorili .odt fajl sa Microsoft Office-om, potrebno je da ga prekonvertujemo u .doc format.

Postoje razni programi pomoću kojih možemo da izvršimo ovo konvertovanje, ali najjednostavniji od svih je Free online File Converter:

Free File Converter

Sve što trebate da uradite je da odete na sajt freefileconvert.com i da u tri jednostavna koraka, kao na slici iznad, izvršite konvertovanje fajla.

Kada završite konvertovanje, biće vam ponuđen link da preuzmete konvertovani fajl na svoj računar. Naša preporuka je da uvek preuzimate ZIP-ovanu verziju. Kada preuzmete tako ZIP-ovan fajl, samo trebate da ga raspakujete i to je to.

Pored konvertovanja iz .odt u .doc, Free online File Converter nudi konvertovanje i u razne druge formate, kao što su: .pdf, .mp3, .mpg, .docx, .avi, .pptx itd.

Osim konvertovanja fajlova, pomoću sajta freefileconvert.com možete i da skidate video klipove sa interneta i da ih direktno konvertujete u format koji vam odgovara.

Evo kompletne liste podržanih formata za konvertovanje i podržanih sajtova za skidanje video klipova:

Podržani formati za konvertovanje

Probajte freefileconvert.com, potpuno je besplatan, a rešiće vas većine problema kada je u pitanju konvertovanje između raznih formata fajlova.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *