KMPlayer

 KMPlayer

KMPlayer je besplatan(all in one) media plejer, koji pušta razne formate kao što su: VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime.

Listu mogućnosti i svih audio/video formata koje podržava KMPlayer-a možete pogledati OVDE.

KMPlayer se izdvaja od ostalih video plejera sa svojim mogućnostima da: pušta nekompletne/oštećene AVI fajlove, pušta zaključane audio/video fajlove tokom preuzimanja ili deljenja, pušta zapakovane audio fajlove (zip, rar) i tako dalje.

KMPlayer podržava širok spektar prevoda(subtitlova) i omogućava snimanje audio, video i snimanje ekrana na mnogo načina. Plejer podržava interne i eksterne audio/video filtere sa potpuno kontrolisanim radnim okruženjem, bez petljanja sa DirectShow sistemom.

Tokom reprodukcije, u plejeru možete podesiti razne audio i video efekte, kontrolisati brzinu reprodukcije i jačinu zvuka, izabrati delove videa kao omiljene, uraditi replay do tačke A do tačke B, menjati podešavanja tastera interfejsa za daljinksu kontrolu, uključujući i overlay screen kontrole, promeniti skin dinamički u zavisnosti od vrste fajla koji se pušta i još mnogo toga.

KMPlayer je potpuno prilagodljiv zahvaljujući širokom izboru skinova i šema boja, a opcije podešavanja su prilično obimne. Korisnički interfejs je jako jednostavan i dosta podseća na Windows Media Player, tako da će se svi Windows korinici sa lakoćom snaći.

Da rezimiramo: KMPlayer je odličan besplatan audio/video plejer, sa velikim brojem podržanih formata i naprednim opcijama za reprodukciju, a sve to zapakavano u jednostavan korisnički interfejs. Dakle, ovaj plejer ima sve naše proporuke, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/Vista 32bit/Windows 7 32bit/Windows 10 32bit

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4,86 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *