KMPlayer

KMPlayer

KMPlayer je besplatan(all in one) media plejer, koji pušta razne formate kao što su: VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime.

Listu mogućnosti i svih audio/video formata koje podržava KMPlayer-a možete pogledati OVDE.

KMPlayer se izdvaja od ostalih video plejera sa svojim mogućnostima da: pušta nekompletne/oštećene AVI fajlove, pušta zaključane audio/video fajlove tokom preuzimanja ili deljenja, pušta zapakovane audio fajlove (zip, rar) i tako dalje.

KMPlayer podržava širok spektar prevoda(subtitlova) i omogućava snimanje audio, video i snimanje ekrana na mnogo načina. Plejer podržava interne i eksterne audio/video filtere sa potpuno kontrolisanim radnim okruženjem, bez petljanja sa DirectShow sistemom.

Tokom reprodukcije, u plejeru možete podesiti razne audio i video efekte, kontrolisati brzinu reprodukcije i jačinu zvuka, izabrati delove videa kao omiljene, uraditi replay do tačke A do tačke B, menjati podešavanja tastera interfejsa za daljinksu kontrolu, uključujući i overlay screen kontrole, promeniti skin dinamički u zavisnosti od vrste fajla koji se pušta i još mnogo toga.

KMPlayer je potpuno prilagodljiv zahvaljujući širokom izboru skinova i šema boja, a opcije podešavanja su prilično obimne. Korisnički interfejs je jako jednostavan i dosta podseća na Windows Media Player, tako da će se svi Windows korinici sa lakoćom snaći.

Da rezimiramo: KMPlayer je odličan besplatan audio/video plejer, sa velikim brojem podržanih formata i naprednim opcijama za reprodukciju, a sve to zapakavano u jednostavan korisnički interfejs. Dakle, ovaj plejer ima sve naše proporuke, probajte ga.

Sistemska zahtevnost:

Windows 2000/XP/Vista 32bit/Windows 7 32bit/Windows 10 32bit

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4,86 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *