Photo Pos Pro

Photo Pos Pro

Photo Pos Pro je ekstremno moćan, a besplatan program za obradu slika sa velikim brojem opcija.

Program vam omogućava kreiranje, obradu, poboljšavanje, štampanje slika i kompjuterskim grafika, kao i lako kreiranje „eye-catching“ grafika, predivnih kolaža, razglednica, vizit karti, web dizajna, raznih dugmića itd.

Iako je Photo Pos Pro veoma moćan program, sačinjen je od veoma „user-friendly“ interfejsa, što u prevodu znači da vam dozvoljava lagan i intuitivan rad.

Softver sadrži kompletan Help sistem, besplatan korak po korak tutorijal i stotine već urađenih templejta, vektor objekata, foto ramova, tekstura stilova i oblika. Sve to radi ubrzanja rada, čineći isti veoma laganim i zabavnim. Podržani su mnogi tipovi slika, providni GIF-ovi i PNG-ovi, višestruko štampanje, rad u tabovima (tabbed workspace), napredna poboljšanja (advanced enhancing), specijalni efekti, lejeri, vektorski objekti, maske, skripte i beč alati (batch tools), beč konverzija i Web razvoj uključujući i HTML čarobnjak koji omogućava laku konverziju vašeg dizajna u web stranice sa veoma zanimljivim efektima (HTML/Java znanje nije neophodno).

Veoma bitna stvar za vreme instalacije, NEMOJTE dovoditi u vezu (file association) sve tipove slika sa programom, jer će vas kasnije nervirati što se svaka slika otvara u editoru a ne u programu za pregled.

Većina opcija programa je dostupna preko dugmića pri vrhu glavnog ekrana i u gornjem levom uglu istog.

Čitanje detaljnog tutorijala je skoro neophodna stvar, jer ovaj besplatan program za obradu slika ima mnoštvo opcija, veoma je napredan i specifičan za početnike. Kao što mu i samo ime kaže, Photo Pos Pro je odličan alat za profesionalnu obradu slika kao i za razne druge vrste dizajna, naša topla preporuka, probajte ovaj program.

Sistemska zahtevnost:
Windows 98/Me/XP/Vista/7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (14 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Veooooma sam srećna što sam naišla na ovakav sajt. Lepa, detaljna, ali ne preopširna objašnjenja. Pohvale

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *