Photo Pos Pro

Photo Pos Pro

Photo Pos Pro je ekstremno moćan, a besplatan program za obradu slika sa velikim brojem opcija.

Program vam omogućava kreiranje, obradu, poboljšavanje, štampanje slika i kompjuterskim grafika, kao i lako kreiranje „eye-catching“ grafika, predivnih kolaža, razglednica, vizit karti, web dizajna, raznih dugmića itd.

Iako je Photo Pos Pro veoma moćan program, sačinjen je od veoma „user-friendly“ interfejsa, što u prevodu znači da vam dozvoljava lagan i intuitivan rad.

Softver sadrži kompletan Help sistem, besplatan korak po korak tutorijal i stotine već urađenih templejta, vektor objekata, foto ramova, tekstura stilova i oblika. Sve to radi ubrzanja rada, čineći isti veoma laganim i zabavnim. Podržani su mnogi tipovi slika, providni GIF-ovi i PNG-ovi, višestruko štampanje, rad u tabovima (tabbed workspace), napredna poboljšanja (advanced enhancing), specijalni efekti, lejeri, vektorski objekti, maske, skripte i beč alati (batch tools), beč konverzija i Web razvoj uključujući i HTML čarobnjak koji omogućava laku konverziju vašeg dizajna u web stranice sa veoma zanimljivim efektima (HTML/Java znanje nije neophodno).

Veoma bitna stvar za vreme instalacije, NEMOJTE dovoditi u vezu (file association) sve tipove slika sa programom, jer će vas kasnije nervirati što se svaka slika otvara u editoru a ne u programu za pregled.

Većina opcija programa je dostupna preko dugmića pri vrhu glavnog ekrana i u gornjem levom uglu istog.

Čitanje detaljnog tutorijala je skoro neophodna stvar, jer ovaj besplatan program za obradu slika ima mnoštvo opcija, veoma je napredan i specifičan za početnike. Kao što mu i samo ime kaže, Photo Pos Pro je odličan alat za profesionalnu obradu slika kao i za razne druge vrste dizajna, naša topla preporuka, probajte ovaj program.

Sistemska zahtevnost:
Windows 98/Me/XP/Vista/7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (14 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

1 Komentar

  • Veooooma sam srećna što sam naišla na ovakav sajt. Lepa, detaljna, ali ne preopširna objašnjenja. Pohvale

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *