RealDownloader

RealDownloader

RealDownloader besplatan program za onlajn skidanje video klipova sa sajtova kao što je YouTube. Ovo je možda najbrži i najjednostavniji onlajn video-downloader za Windows koji smo do sada imali prilike da testiramo. Za razliku od konkurentskih programa, kod RealDownloader je jedan klik (one-click), stvarno jedan klik za download.

Po samoj instalaciji, RealDownloader se integriše u vaš browser (Firefox, Chrome, i Internet Explorer su podržani), tako da nema potrebe za pokretanjem programa svaki put kada poželite da ga koristite.

Program će jednostavno prepoznati kada ste na podržanom sajtu i iskočiti svaki put kada pređete preko gornjeg desnog ćoška samog video fajla, odakle sve što treba da uradite je da kliknete na malo pup-up dugme na kojem piše „Download This Video“ i to je to. Možete skidati više fajlova od jednom i čak ih puštati iz samog programa. A ako RealDownloader ne može da nađe glavni video player na vašem računaru koji podržava vaš download, program će vam ponuditi opciju za download besplatnog, add-on video plejera. Add-on je lagan i uverava vas da nikada nećete imati problema sa download-ovanim fajlovima.

Kao bonus, RealDownloader nudi neke opcije deljenja (sharing options). Sa lakoćom vam omogućava deljenje originalnog linka kroz email, Facebook, Twitter ili MySpace.

Ako unapredite besplatnu verziju u RealDownloader Plus, bićete u mogućnosti da kopirate svoje video fajlove na bilo koji uređaj tipa iPhone, Android telefone, i ostale. Korišćenjem ovog programa nemate potrebe da brinete o formatima fajlova jer će ih program sam prekonvertovati za vas.

Iako je RealDownloader odličan program, naša zamerka je da bi trebao biti malo bogatiji opcijama.

Kada sumiramo, ako tražite brz i jednostavan program za skidanje video fajlova, RealDownloader zaslužuje prvo mesto. Brz je, podržava stotine sajtova i zaista odrađuje posao u jednom kliku.

Sistemska zahtevnost:
Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/7/NT/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4,43 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *