RealDownloader

 RealDownloader

RealDownloader besplatan program za onlajn skidanje video klipova sa sajtova kao što je YouTube. Ovo je možda najbrži i najjednostavniji onlajn video-downloader za Windows koji smo do sada imali prilike da testiramo. Za razliku od konkurentskih programa, kod RealDownloader je jedan klik (one-click), stvarno jedan klik za download.

Po samoj instalaciji, RealDownloader se integriše u vaš browser (Firefox, Chrome, i Internet Explorer su podržani), tako da nema potrebe za pokretanjem programa svaki put kada poželite da ga koristite.

Program će jednostavno prepoznati kada ste na podržanom sajtu i iskočiti svaki put kada pređete preko gornjeg desnog ćoška samog video fajla, odakle sve što treba da uradite je da kliknete na malo pup-up dugme na kojem piše „Download This Video“ i to je to. Možete skidati više fajlova od jednom i čak ih puštati iz samog programa. A ako RealDownloader ne može da nađe glavni video player na vašem računaru koji podržava vaš download, program će vam ponuditi opciju za download besplatnog, add-on video plejera. Add-on je lagan i uverava vas da nikada nećete imati problema sa download-ovanim fajlovima.

Kao bonus, RealDownloader nudi neke opcije deljenja (sharing options). Sa lakoćom vam omogućava deljenje originalnog linka kroz email, Facebook, Twitter ili MySpace.

Ako unapredite besplatnu verziju u RealDownloader Plus, bićete u mogućnosti da kopirate svoje video fajlove na bilo koji uređaj tipa iPhone, Android telefone, i ostale. Korišćenjem ovog programa nemate potrebe da brinete o formatima fajlova jer će ih program sam prekonvertovati za vas.

Iako je RealDownloader odličan program, naša zamerka je da bi trebao biti malo bogatiji opcijama.

Kada sumiramo, ako tražite brz i jednostavan program za skidanje video fajlova, RealDownloader zaslužuje prvo mesto. Brz je, podržava stotine sajtova i zaista odrađuje posao u jednom kliku.

Sistemska zahtevnost:
Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/7/NT/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 4,43 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *