Pocket

Pocket

Pocket

Pocket, popularna  ‘Read it Later’ aplikacija, od sada je integrisana u Mozilla Firefox browseru.

Pocket vam omogućava da na jednostavan način sačuvate cele tekstove, video zapise ili neki drugi sadržaj sa Interneta koji bi ste voleli da pogledate kasnije. Glavna prednost ove aplikacije je što vam omogućava da to posle učinite u offline režimu tj. nije vam potrebna Internet konekcija za pregledanje sačuvanog sadržaja. Još jedna prednost jeste automatska sihronizacija, sve što sačuvate u browseru na svom računaru može da vam bude odmah dostupno i na vašem smart telefonu, kao i obrnuto. Pocket vam nudi opciju i da promenite font, veličinu slova i boju pozadine na sačuvanom sadržaju kako bi vam on bio što čitkiji i pregledniji.

Kako bi ovu eksteniziju odmah imali integrisanu u vašem browseru, potrebno da updejtujete Firefox na najnoviju verziju ili ovaj dodatak možete da preuzmete na linku. Nakon instaliranja pojaviće vam se njegova ikonica u toolbaru.

Da bi ste započeli vaše arhiviranje potrebno je i da otvorite nalog, što možete da učinite pritiskom na sada dostupnu ikonicu u svega par koraka. Nakon toga, desnim klikom i izborom opcije Save to Pocket možete da sačuvate bilo koji sadržaj.

Pocket Firefox

Pocket je veoma mali alat koji itekako može da bude koristan. Preporučujemo vam da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Ako želite da koristite Pocket i na drugim browserima i operativnim sistemima (Android, iOS, OS X, Linux), kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Zamolio bih VAS da se okrenete i onim vasim vernim kinzumentima koji u novije vreme poseduju pored racunara, smart telefona i SMART TV. Povod je bila VASA preporuka Pocket, popularna ‘Read it Later’ aplikacija, od sada je integrisana u Mozilla Firefox browseru.

    Pa u ovom smislu dali postoje pretrazivaci za SMART-TV kao sto postoje za smart telefone recimo Mozilla Firefox za SMART-TV kao i ostale aplikacije interfejsi, „programcici“ pre svega na relaciji SMART-TV – notbook. A kako posedujem HP ProBook 4525s i od skora SMART-TV LG 32LB580V sve sto je vezi za medjusobnu komunikaciju kao i aplikacje pre svega na SMART-TV LG 32LB580V.

    Sa postovanjem,
    Dusan Zivkovic

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *