BlueStacks

BlueStacks

BlueStacks

BlueStacks je besplatan program koji vam omogućava da pokrenete Android aplikacije na Windows ili Mac operativnom sistemu.

On predstavlja Android emulator sa kojim možete vrlo lako da koristite sve svoje omiljene Android aplikacije na računaru.

Nakon pokretanja, pojaviće vam se početni ekran na kome su prikazane preporučene aplikacije sortirane po kategorijama, tu je i opcija search koja vam omogućava da sto brže dođete do željene aplikacije koju hoćete da instalirate.

Ukoliko želite da preuzmete neke aplikacije sa Play Store-a potrebno je da se ulogujete sa Google nalogom.

U podešavanjima ovog programa možete da podesite prečice na tastaturi koje će simulirati pokrete kao na mobilnom telefonu. Zatim, da podešavate veličinu prozora (podržan je Full screen režim), promenite jezik itd.

Postoje i opcije za sihronizaciju mobilnog uređaja sa računarom koje vam omogućavaju da na jednostavan način upravljate svim fajlovima, folderima i podacima koje posedujete.

Ukoliko vam je potrebno da pokrenete Android aplikacije na računaru, BlueStacks je pravi program za to, ima našu toplu preporuku.

Sistemska zahtevnost:

Windows 7, 8, 8.1 i 10 / Mac OS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (11 ocena, prosečno: 4,45 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

4 Komentara

  • Dobijam poruku da moja graficka kartica ne podrzava aktuelnu verziju BlueStacks-a. Postoji verovatno neko resenje?

  • Hvala na poslovnosti i darežljivost. Korist je ogromna. Vaša socijala je izdašna i humana.

  • Ne mogu da istaliram ovaj program BlueStacks, bila sam instalirala i nesto se lose otvara, ja sam ga skinula i htela ponovo da istaliram, blokada i pise da ga imam negde u masini, nigde ga nevidim istaliranog. Pomozite mi molim vas.

  • Postovani, nakon zavrsene instalacije nisam u mogucnosti da obavim besplatan poziv,nego mi se otvara opcija viber out, koja se naplacuje? Molim za pomoc, unaprijed hvala.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *