Pointing Magnifier – Lupa za ekran

Pointing Magnifier – Lupa za ekran

Windows sadrži program pod imenom Magnifier pomoću koga možete da uvećate deo ekrana, kao kada koristite lupu. Iako ovaj program radi sasvim solidno, pruža poprilično ograničene mogućnosti, pa neće biti dovoljan većini korisnika.

Pointing Magnifier je besplatan program za Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11 koji će vam omogućiti da brzo i lako uvećate deo ekrana, slično kao kada koristite lupu.

Kako radi Pointing Magnifier?

Pointing Magnifier možete da koristite kao običan program koji instalirate na svoj računar, ali sadrži i prenosivu verziju koja ne zahteva instalaciju i sve što treba da uradite je da je preuzmete i pokrenete. Kada ga pokrenete, otvoriće se prozor u kome se nalaze sva podešavanja, među kojima su prilagođavanje veličine prozora, intenziteta uvećanja i tome slično.

Pointing Magnifier uecanje

Pointing Magnifier radi po jednostavnom principu. Program aktivirate pomoću prečice na tastaturi, koja je inicijalno F11, a koju možete da promenite u podešavanjima. Posle ovoga će se oko strelice miša pojaviti plavi krug koji pokazuje šta će biti uvećano. Klikom na levi taster miša prostor ispod miša će se uvećati kao kada koristite lupu.

Kada uvećate deo ekrana, ponovo ćete moći normalno da koristite miša, a oko uvećanog dela će se pojaviti plave ivice koje možete da pomerate mišem ili strelicama na tastaturi i tako promenite šta je uvećano.

Pointing Magnifier ne nudi nikakve dodatne funkcije. Pomenuli smo da u podešavanjima možete detaljno da podesite šta i za koliko će biti uvećano, ali osim toga nema nikakvih dodatnih opcija. Ovo će se svideti korisnicima koji traže jednostavan program koji će služiti kao lupa, ali ukoliko tražite nešto više, to ovde nećete pronaći.

Pointing Magnifier podesavanja

Pointing Magnifier je zgoda program, namenjen ne tako zahtevnim korisnicima

Iskreno, svidela nam se jednostavnost Pointing Magnifier-a. Činjenica da je tako zgodan za korišćenje i da nema nikakvih posebnih podešavanja koja su neophodna da bi radio su definitivno ono najbolje kod njega. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Pointing Magnifier dobija našu preporuku.

Pisali smo prethodno o dva slična programa, pa pogledajte i njih:

Platforma:
Windows XP, Vista, 7, 8, 10 i 11

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *