qBittorrent

qBittorrent

qBittorrent

qBittorrent je besplatan program za razmenu fajlova putem peer-to-peer protokola (skidanje torrent-a).

Predstavlja lagan i moćan BitTorrent klijent, otvorenog koda, koji je podržan na Windows, Mac OS X i Linux operativnim sistemima. Može se pronaći u standardnom i u portabilnom izdanju.

Glavna prednost ovog programa u odnosu na konkurenciju je ta što poseduje jednostavan i intuitivan korisnički interfejs, bez suvišnih opcija, reklama i pratećih malicioznih sadržaja.

Karakteristike koje još odlikuju ovaj program su: Implementirana enkripcija saobraćaja, Odličan mehanizam za pretragu, Podrška svim ekstenzijama BitTorrent protokola (Peer Exchange, DHT, magnet itd.), Opcija za upravljanje dolaznim i/ili odlaznim Internet protokolom za sve aktivne transfere ili za samo neke od njih; Podrška za RSS čitač, Remote Control preko web interfejsa, konekcija preko proksija, built-in tracker itd.

Na listi besplatnih BitTorrent klijenta, qBittorrent se nalazi među vodećim pozicijama. Svim korisnicima koji u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS X, Linux

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4,33 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *