MakeHuman

MakeHuman

MakeHuman

MakeHuman je besplatan program za trodimenzionalno modeliranje ljudskih figura.

Naime, ovaj program omogućava korisnicima da jednostavno kreiraju realističke 3D modele ljudi, bazirajući se na bazu podataka o različitim telesnim konstitucijama, građi ljudskog tela prema polu i uzrastu koju on u sebi sadrži.

MakeHuman predstavlja odličnu osnovu i podršku svim drugim alatima koji su namenjenim trodimenzionalnom modeliranju i pravljenju animacija, poput Blender-a. Program je portabilan, licenciran od strane GLP-a i podržan na Windows, Mac OS i Linux operativnim sistemima.

Poseduje intuitivan korisnički interfejs, u okviru kojeg vam nudi alate za: podešavanje pola, starosti, muskulature, težine, visine, boje kože uz uzimanje rasnih specifičnosti, detaljno definisanje oblika bilo kog dela tela (nosa, usana, vrata itd.), za definisanje gustine i dužine kose, obrva, trepavica i slično.

MakeHuman sa mnogobrojnim parametrima obezbeđuju detaljnu personalizaciju svakog 3D modela. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Mac OS X, Linux

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *