SaMotion

 SaMotion

SaMotion

SaMotion je besplatan, portabilan, program za izradu i uređivanje liste dnevnih zadataka sa desktopa.

Predstavlja takozvani to-do list manager koji vam omogućava da na brz i inovativan način kreirate i uređujete spisak obaveza i zadataka koje je potrebno da uradite u toku dana.

Veoma jednostavan za upotrebu. Da bi ste dodali određenu stavku na vaš spisak, prvo je potrebno da izabere opciju add category u glavnom panelu programa, kako bi definisali kojoj će grupi ta stavka pripadati (na primer posao, deca, kuća itd.). Potom, da izaberete add task i konačno joj dodelite određeni naziv.

Stavke sa liste je moguće označavati različitim bojama (zelenom, narandžastom ili crvenom), kao i precrtavati štikliranje polja pored njihova naziva. Listu je moguće zaštiti određenom šifrom i snimiti u različitim formatima.

U podešavanjima ovog programa, pored promene teme, možete da postavite da se SaMotion prikazuje uz levu ili desnu ivicu ekranu i uvek iznad svih prozora.

SaMotion je veoma mali alat koji može da zadovolji neke samo osnovne potrebe prilikom izrađivanja lista dnevnih zadataka. Preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,00 od 5)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *