SaMotion

SaMotion

SaMotion

SaMotion je besplatan, portabilan, program za izradu i uređivanje liste dnevnih zadataka sa desktopa.

Predstavlja takozvani to-do list manager koji vam omogućava da na brz i inovativan način kreirate i uređujete spisak obaveza i zadataka koje je potrebno da uradite u toku dana.

Veoma jednostavan za upotrebu. Da bi ste dodali određenu stavku na vaš spisak, prvo je potrebno da izabere opciju add category u glavnom panelu programa, kako bi definisali kojoj će grupi ta stavka pripadati (na primer posao, deca, kuća itd.). Potom, da izaberete add task i konačno joj dodelite određeni naziv.

Stavke sa liste je moguće označavati različitim bojama (zelenom, narandžastom ili crvenom), kao i precrtavati štikliranje polja pored njihova naziva. Listu je moguće zaštiti određenom šifrom i snimiti u različitim formatima.

U podešavanjima ovog programa, pored promene teme, možete da postavite da se SaMotion prikazuje uz levu ili desnu ivicu ekranu i uvek iznad svih prozora.

SaMotion je veoma mali alat koji može da zadovolji neke samo osnovne potrebe prilikom izrađivanja lista dnevnih zadataka. Preporučujemo da ga isprobate.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *