X-Mouse Button Control

X-Mouse Button Control

X-Mouse Button Control

X-Mouse Button Control je besplatan program za promenu funkcije tastera na mišu.

Uz pomoć ovog programa, na primer, možete vrlo jednostavno da podesiti da levi taster na vašem mišu preuzme funkciju desnog tastera, srednjeg tastera, da automatski izvršava komandu: Cut, Copy, Paste itd.

Takođe, možete da odredite da obavlja neku unapred definisanu operaciju, poput otvaranje browsera, mutiranje zvuka u multimedijalnom plejeru, aktiviranje Screen Saver-a, otvaranje Control Panela ili nekog drugom prozora, kao i programa.

U podešavanjima ovog programa možete da definišete više profila, prečice na tastaturi za pojedinačno aktiviranje profila i prebacivanje između njih, podesite brzinu miša, odredite da se ikonica programa pokazuje u System Tray-u i još mnogo toga.

X-Mouse Button Control je izuzetno fleksibilan program koji može da bude itekako od koristi u svakodnevnom radu. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *