ScreenOut

Ažurirano: april 12th, 2021
ScreenOut

ScreenOut

ScreenOut je besplatan alat koji vam omogućava da gledate online video klipove u zasebnom prozoru dok obavljate druge poslove na računaru.

Naime, ScreenOut predstavlja dodatak (ekstenziju) za Google Chrome browser, koji aktivacijom video klip sa otvorene stranice smešta u zaseban prozor i locira ga u donjem desnom uglu. Aktiviran prozor će se uvek nalazite ispred svih ostalih otvorenih prozora na računaru, a jednostavnim prevlačenjem miša možete da podesite njegovu veličinu.

ScreenOut podržava sve populne video servise, kao što su: YouTube, Netflix, Twitch, Vimeo itd. Nakon preuzimanja, na svim video klipovima u gornjem levom uglu prikazivaće se ikonica ovog dodatka. Upravo, klikom na nju možete da omogućite da se video prikaže u zasebnom prozoru.

Reprodukcija video klipa u zasebnom prozoru dalje će se obavljati nezavisno od vašeg browsera, tako da ukoliko je to potrebno možete da ga zatvoriti bez bojaznosti da će nešto prekinuti.

Još jedna zanimljiva stvar je da ukoliko ostavite otvorenu stranicu u vašem browseru na kojoj se nalazi video klip koji pratite a zatvorite zaseban prozor, reprodukcija videa će se automatski nastaviti u browseru sa mesta gde ste prethodno stali.

ScreenOut predstavlja zanimljiv dodatak za Google Chrome browser. Svim korisnicima koji žele da prate online video klipove dok obavljaju druge poslove preporučujemo da ga isprobaju.

Napomena: Ova ekstenzija za Chrome više nije dostupna. Zato smo u linku za preuzimanje ponudili "Picture-in-Picture Extension (by Google)" koja vrši identičnu funkciju.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *