Sicyon Calculator

Sicyon Calculator

Sicyon Calculator

Sicyon Calculator je besplatan program za izračunavanje složenih računskih jednačina. Predstavlja takozvani naučni kalkulator koji kombinuje intuitivan korisnički interfejs sa objektno orijentisanim pristupom.

Ovaj program namenjen je pre svega studentima, profesorima, programerima, naučnicima i inženjerima.

Pored osnovnih računskih funkcija, Sicyon Calculator sadrži opcije za rad sa grafičkim grafikonima, integralima, matricama i ostalim složenim matematičkim jednačinama.

Takođe, program sadrži bazu podataka o fizičkim i hemijskim konstantama, kao i o hemijskim elementima i jedinjenjima. Ima ugrađenu opcija za konverziju jedinica mere, koja pokriva razne vrednosti koje se koriste u oblastima mehanike, elektrotehnike i termodinamike.

Sicyon Calculator omogućava i izvršavanje specifičnih korisničkih funkcija koje se mogu prethodno definisati uz pomoć VBScript i JScript programskog koda.

Sicyon Calculator predstavlja sveobuhvatno rešenje za izračunavanje složenih računskih jednačina. Svim korisnicima kojima već ugrađeni Windows kalkulator ne pruža sve funkcije koji su im potrebne preporučujemo da isprobaju ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *