Skype prevodilac dostupan svim Windows korisnicima

Skype prevodilac dostupan svim Windows korisnicima

Skype prevodilac

Microsoftova ideja da se jezičke barijere otklone i da se olakša komunikacija sa prijateljima, poznanicima i poslovnim saradnicima koji ne govore isti jezik, sada je ostvarena. Naime, obećani Skype prevodilac u realnom vremenu sada je dostupan svim Windows korisnicima.

U pisanom obliku, Skype prevodilac može da prevede u realnom vremenu 50 jezika. Dok je prevođenje u realnom vremenu glasovne komunikacije između dva sagovornika za sada dostupno na sedam jezika, među kojima se nalaze: Engleski, Francuski, Nemački, Italijanski, Mandarinski, Portugalski i Španski.

Da bi ste koristili Skype prevodilac, neophodno je da imate instaliranu poslednju verziju ovog programa (Skype for Windows). Kako ste taj uslov ispunili, u okviru chat panela koji vam se otvara prilikom izborom nekog od vašeg kontakta pojaviće vam se ikonica globusa. Klikom na nju možete da upravljate Skype prevodiocem i da izmenite podešavanje koje su postavljenje po difoltu.

Ukoliko je vaš prijatelj prilikom otvaranja Skype naloga definisao svoj maternji jezik koji je različiti od vašeg, Skype prevodilac će biti automatski aktiviran. Ako to nije slučaj ili ako su postavke pogrešne, možete podesiti njegov i vaš maternji jezik upravo klikom na tu ikonicu globusa.

Skype i dalje naporno radi na tome da svi jezici budu podržani, tako da vrlo uskoro očekujemo dalji napredak. Do sada je svakako učinjen jedan veliki korak u internet komunikaciji koji je vredan svačije pažnje i isprobavanja.

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (10 ocena, prosečno: 4,30 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *