Slovo

Slovo

Slovo

Slovo je besplatan program za učenje takozvanog slepog kucanja tj. brzog i preciznog kucanja bez gledanja u tastaturu. Razvijen je od strane Microsofta.

Prvenstveno je namenjen učenicima i studentima, a potom i svim ostalim korisnicima koji žele da usavrše svoje veštine kucanja zbog povećanja produktivnosti u radu.

U pitanju je portable verzija, dakle program se ne instalira. Kada skinete njegovu ZIP datoteku dovoljno je samo da je raspakujete u željeni direktorijum kako bi program bio spreman za korišćenje.

Prilikom korišćenja ovog programa, na raspolaganju vam je izbor između klasičnog i interaktivnog načina učenja (u vidu Igrice). Takođe, i izbor pisma (latinice ili čirilice) koji želite da koristite.

Klasičan način uključuje sekcije „Učenje kucanja“ i „Vremensko kucanje“. „Učenje kucanja“ se sastoji od 12 lekcija, a u zavisnosti od nivo znanja može da se izabere neka od njih. „Vremensko kucanje“ bazirano je na merenju vremena i uvežbavanju brzine prilikom kucanja.

Igrica omogućava interaktivno učenje pomoću vozila koje se kreće po stazi određenom brzinom, a cilj je otkucati određenu reč koja se pojavljuje prilikom krivina kako isto vozilo ne bi sletelo sa puta.

Kompletan program propraćen je raznim uputstvima i korisnim savetima, počev od položaja sedenja, postavljanje ruku, prstiju itd.

Slovo predstavlja mali ali koristan program za učenje slepog kucanja. Svim korisnicima koji su u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo da isprobaju ovaj program. Uputstvo za korišćenje programa možete preuzeti ako kliknete OVDE.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Napomena:

Pošto svakodnevno primamo gomilu prijava da link za preuzimanje Slova nije ispravan, link je testiran, ispravan je i radi! Kada kliknete na „Preuzmite Slovo“ ispod, samo sačekajte da krene preuzimanje (budite strpljivi) i to je sve. Ako koristite neki JavaScript ili ADS bloker, isključite ga pre pokušaja preuzimanja. Nemojte prijavljivati da je link neispravan, uzaludno trošite i svoje, a i naše vreme da proveravamo.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (21 ocena, prosečno: 4,19 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

8 Komentara

 • Samo da dodam, uspela sam da pokrenem.. troubleshoot pa ga pustila da on sam ispravi podesavanja i tako je otvorio aplikaciju. Ali eto mozda ce nekome i ovo znaciti 😀

 • Postovani, link radi, aplikacija se uspesno preuzima ali kada je raspakujem i probam da pokrenem samu aplikaciju ne funkcionise. Da li neko zna mozda u cemu je problem? Probala sam i sa iskljucenim defenderom i antivirusom..prosto samo vrti onaj krug i nista se desava. Hvala unapred 🙂

 • Poštovani,

  da li imate link za download Editor-a za Slovo?
  Hvala

 • Nažalost nema više ovog programa za download… 🙁 Da li neko zna neku drugu lokaciju gde se može skinuti … Hvala

  • Poštovani Bojane, ažurirali smo link za preuzimanje programa, sada je ispravan. Hvala Vam što ste nam skrenuli pažnju da nije bio ispravan.

 • jako zelim da naucim slepo kucanje

 • ovo je super

 • Super igrica!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *