Simple Search – Pretraga bez nepotrebnih rezultata

Simple Search – Pretraga bez nepotrebnih rezultata

Kada izvršite pretragu pomoću, na primer, Google-a, prvih nekoliko rezultata koje dobijete nisu rezultati koji najviše odgovaraju ključnim rečima koje ste zadali. Prvih nekoliko rezultata, ako kao primer uzmemo Google, su Google-ovi veb sajtovi, veb sajtovi koje često posećujete i naravno reklame. Baš reklame, po pravilu, zauzimaju prvih nekoliko mesta. Umesto da dobijete relevantne podatke po koje ste i došli, prvo morate da prođete kroz one za koje je najviše plaćeno…

Simple Search je besplatan plugin za Google Chrome i Mozilla Firefox koji će vam omogućiti da pretražujete internet pomoću Google-a i Bing-a, ali u rezultate će ući samo oni veb sajtovi koji najviše odgovaraju ključnim rečima koje ste zadali.

Kako radi Simple Search?

Kako instalirate Simple Search plugin, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača. Klikom na ovu ikonicu aktivirate, to jest, deaktivirate plugin. Ova ikonica nema ni jednu drugu namenu, a plugin nema nikakva podešavanja.

Simple Search rezultat pretrage

Plugin se koristi tako što odete na Google ili Bing internet pretraživač (njihov veb sajt) i u polje za pretragu ukucate šta želite da pronađete, potpuno isto kao i kada normalno koristite ove servise. Kada se pretraga završi i kada se rezultati pojave na strani, preko strane će se pojaviti popup Simple Search plugin-a u kome će se naći samo oni rezultati koji najviše odgovaraju ključnim rečima koje ste uneli.

Svi sponzorisani veb sajtovi, koji obično zauzimaju prvih nekoliko mesta, kao i veb sajtovi koje pretraživači favorizuju i stavljaju na vrh pretrage, će nestati i ostaće samo oni veb sajtovi koje ste u stvari tražili. Na ovaj način dobićete daleko kvalitetniju pretragu, a brže i lakše ćete pronaći ono što tražite.

Kao što smo rekli, Simple Search plugin nema nikakvih podešavanja i pretraga se izvršava automatski. Ukoliko želite da vidite rezultate originalne pretrage, samo treba da ugasite popup plugin-a i prikazaće se veb sajt, sa rezultatima pretrage, koji ste iskoristili.

Simple Search je odličan plugin, koji rešava problem koji su velike tech kompanije same napravile

Simple Search je odličan plugin, a problem koji rešava je problem koji je nastao zbog pohlepe najbogatijih korporacija koje su ikada postojale. Sve se dešava automatski, nema nikakvih podešavanja i korišćenje je više nego jednostavno. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Simple Search dobija našu preporuku.

Platforma:
Google Chrome i Mozilla Firefox

U linku za preuzimanje, ponudili smo Simple Search verziju za Chrome, ako želite da preuzmete verziju za Firefox, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *