SlimComputer

SlimComputer

SlimComputer

SlimComputer je besplatan program za čišćenje neželjenih fajlova i optimizaciju Windows operativnog sistema. Prilagođen i manje iskusnim korisnicima.

Poseduje intuitivan korisnički interfejs sa logički raspoređenim opcijama u šest glavnih tabova: Main, Restore, Optimize, Uninstall, Browsers i Windows Tools.

U Main tabu nalaze se alati za pronalaženje i uklanjanje neželjenog softvera, add-ons i tolbarova, za prekidanje procesa, čišćenje prečica i drugih stvari koje usporavaju podizanje sistema, sam njegov rad i rad browsera.

Restore tab je rezervisan za povraćaj slučajno izbrisanih stavki, Unninstaler za kompletno deinstaliranje bilo kog programa, Browsers za uklanjanje neželjenih ekstenzija i pluginova, a Optimize za upravljanje servisima i procesima.

U okviru Windows Tools panela mogu se pronaći prečice do najbitnijih Windows alata, poput Disk Defrag, Registry editor, Control Panel, PC Management, Security itd.

SlimComputer potiče od programske kuće Slimware Utilities, koja se do sada isticala po dobrim softverskim rešenjima, između ostalog i po SlimDrivers Free.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 3,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Odlični ste samo tako nastavite. Mnogo nam pomažete i hvala Vam na tome! Veliki Pozdrav.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *