Smallpdf – Konvertovanje i kompresija PDF fajlova

Smallpdf – Konvertovanje i kompresija PDF fajlova

PDF format se koristi kada želimo da budemo sigurni da će dokument izgledati identično na svim ekranima, u svim rezolucijama i u ma kom programu da je napisan. Dobra stvar kod PDF fajlova je i to što ih je lako konvertovati u neki drugi format ili neki drugi format konvertovati u PDF, a za ovo na raspolaganju imamo veliki broj alata.

Smallpdf je besplatan plugin za Google Chrome koji će vam pružiti zgodne prečice do Smallpdf veb sajta na kome možete da konvertujete i kompresujete PDF fajlove.

Kako radi Smallpdf plugin?

Kada instalirate Smallpdf plugin, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača. Ovaj plugin treba posmatrati kao skup linkova do različitih sekcija Smallpdf veb sajta na kojima možete da uradite konverziju ili kompresiju PDF fajlova. Smallpdf veb sajta je poznati online servis za rad sa PDF fajlovima.

Smallpdf meni

Imajući ovo u vidu, nemamo mnogo toga reći za sam plugin. Svi linkovi uredno rade i odvešće vas do sekcije veb sajta koja piše na dugmetu. Zato ćemo se fokusirati na veb sajt i opcije koje se tamo nalaze.

Prva opcija je Compress (kompresija) i kao što joj ime kaže, omogućiće vam da kompresujete, to jest, smanjite veličinu PDF fajla. Za konvertovanje imamo opcije za pretvaranje PDF fajlova u PPT, JPG, PDF, DOC, XLS i druge formate i obrnuto. Moći ćete da konvertujete sve popularne formate, a moći ćete i da uredite kako će izgledati finalni fajl.

Korišćenje veb sajta je više nego jednostavno. Sve što treba da uradite je da pomoću plugin-a odete do sekcije veb sajta za vrstu konverzije koja vam je potrebna, onda samo prevucite fajl za konverziju do veb sajta i ceo proces će se automatski odviti. Vi na kraju samo treba da kliknete na dugme za preuzimanje fajla i posao je završen.

Smallpdf veb sajt

Što se kvaliteta odrađenog posla tiče, nemamo nikakvih zamerki. Proces se odvija brzo i bez greške, a posebno nam se sviđa što servis možemo da koristimo bez naloga.

Smallpdf plugin će se svideti svima koji koriste Smallpdf veb sajt

Usluga koju pruža Smallpdf veb sajt je, po našem mišljenju, na veoma visokom nivou i teško da će joj bilo ko pronaći zamerku. Sam plugin služi isključivo kako zgodno mesto gde se nalaze linkovi do različitih delova veb sajta. Pošto smatramo da je Smallpdf kvalitetan servis koji bez problema možemo da preporučimo, tako i plugin dobija našu preporuku.

Platforma:
Google Chrome

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *