Super Mario 3: Mario Forever

Super Mario 3: Mario Forever

Ako ste voleli igricu Super Mario Bros, planetarni hit iz 1980-te, ovu igricu jednostavno ne možete zaobići! Super Mario 3: Mario Forever je besplatni rimejk klasične igre Super Mario Bros, koji će vas razonoditi dugo vremena, čak i ako niste igrali Super Mario.

Raznovrsnost nivoa je veoma impresivna. Igra je obnovila grafiku i kretanje je sada mnogo bolje u odnosu na originalnog Marija. Naravno, postoje i mnoge novine u načinu igranja – opcija da sačuvate svoju igru, potpuno novi neprijatelji i bonusi su samo neke od njih! Međutim, ljubitelji originalnog starog Marija ne moraju da strahuju – još uvek je ista igra, samo nadograđena. Prikupljanje novca, skakanje u cevi, skriveni nivoi – još uvek postoje.

Osnova platformske akcije se nimalo nije promenila. Kao impulsivni mali vodoinstalater Mario, možete preći različite svetove da prikupite novčiće dok izbegavate neprijatelje kao što su ratoborne pečurke i zle kornjače. Igra nema neka posebna podešavanja ali možete promeniti barem kontrole na tastaturi ili onemogućite muzičke i zvučne efekte.

Ako ste ljubitelj originalne igre Super Mario Bros sa Nitenda iz 1980-te, obavezno probajte ovu igricu, neće vas razočarati. A oni koji nikada nisu igrali Marija, uverite se zašto su neki od nas proveli nedelje i mesece svoje mladosti spašavajući Marijevu devojku iznova i iznova… 🙂

Sistemska zahtevnost:

Windows NT/98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (15 ocena, prosečno: 4,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Za programe svaka cast, vrx su! Ubacite neke ozbiljne igre, uzeo sam sigurno 10 programa svi rade, super. Nema sta, sve na jednom mestu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *