Super Mario 3: Mario Forever

Super Mario 3: Mario Forever

Ako ste voleli igricu Super Mario Bros, planetarni hit iz 1980-te, ovu igricu jednostavno ne možete zaobići! Super Mario 3: Mario Forever je besplatni rimejk klasične igre Super Mario Bros, koji će vas razonoditi dugo vremena, čak i ako niste igrali Super Mario.

Raznovrsnost nivoa je veoma impresivna. Igra je obnovila grafiku i kretanje je sada mnogo bolje u odnosu na originalnog Marija. Naravno, postoje i mnoge novine u načinu igranja – opcija da sačuvate svoju igru, potpuno novi neprijatelji i bonusi su samo neke od njih! Međutim, ljubitelji originalnog starog Marija ne moraju da strahuju – još uvek je ista igra, samo nadograđena. Prikupljanje novca, skakanje u cevi, skriveni nivoi – još uvek postoje.

Osnova platformske akcije se nimalo nije promenila. Kao impulsivni mali vodoinstalater Mario, možete preći različite svetove da prikupite novčiće dok izbegavate neprijatelje kao što su ratoborne pečurke i zle kornjače. Igra nema neka posebna podešavanja ali možete promeniti barem kontrole na tastaturi ili onemogućite muzičke i zvučne efekte.

Ako ste ljubitelj originalne igre Super Mario Bros sa Nitenda iz 1980-te, obavezno probajte ovu igricu, neće vas razočarati. A oni koji nikada nisu igrali Marija, uverite se zašto su neki od nas proveli nedelje i mesece svoje mladosti spašavajući Marijevu devojku iznova i iznova… 🙂

Sistemska zahtevnost:

Windows NT/98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (15 ocena, prosečno: 4,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

1 Komentar

  • Za programe svaka cast, vrx su! Ubacite neke ozbiljne igre, uzeo sam sigurno 10 programa svi rade, super. Nema sta, sve na jednom mestu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *