Talking Translator – Prevođenje razgovora u realnom remenu

Talking Translator – Prevođenje razgovora u realnom remenu

Google Translate je najpopularniji i najkorišćeniji program za prevođenje. Razlog za njegovu popularnog je očigledan. Podržava maltene sve svetske jezike, radi iznenađujuće dobro, razvija ga kompanija Google i potpuno je besplatan. Međutim, postoje funkcije koje ovaj program ne podržava, kao na primer prevođenje razgovora u realnom vremenu.

Talking Translator je besplatna aplikacija za Android koja će vam omogućiti da, u realnom vremenu, prevedete ono što izgovorite, a prevešće i sve što izgovori vaš sagovornik.

Kako radi Talking Translator?

Kada instalirate i pokrenete Talking Translator primetićete pomalo neuobičajen korisnički interfejs. Naime, korisnički interfejs je podeljen na dva identična dela, s tim što je donji deo okrenut ka vama, a gornji ka vašem sagovorniku.

Talking Translator meni

Prvo što treba da uradite je da odaberete jezik koji vi i koji vaš sagovornik govorite. Podržan je ogroman broj jezika, među kojima su i svi ex YU jezici, tako da Talking Translator možete, bez problema, da koristite u bilo kojoj zemlji.

Talking Translator radi tako što, pošto odaberete jezike, pritisnete dugme sa slikom mikrofona sa svoje strane aplikacije i izgovorite ono što želite da kažete svom sagovorniku. Posle ovoga, aplikacija će automatski napisati ono što ste rekli, prevešće izgovoreno i pročitati to na jeziku vašeg sagovornika. Kada vaš sagovornik želi da vama nešto kaže, ponovite proces, ali ovoga puta iskoristite drugu stranu aplikacije. Pored mogućnosti da izgovorite ono što želite, postoji i opcija da to ukucate, ukoliko iz nekog razloga ne želite da koristite ovaj lakši metod.

Sada dolazimo do onog najbitnijeg, a to je kako radi detekcija onoga što izgovarate, da li je prevod dobar i da li aplikacija pravilno izgovara prevod? Sa zadovoljstvom možemo da kažemo da je u svim ovim kategorijama aplikacija blistala. Što se detekcije tiče, čak i kada smo probali da govorimo tiho ili da mumlamo, Talking Translator je bez problema i tačno detektovao ono što smo rekli. Prevod je bio na nivou Google Translate-a, to jest, bio je odličan, a čitanje prevoda je bilo savršeno. Iskreno, poprilično smo impresionirani onim što smo videli.

Talking Translator podesavanja

Talking Translator je obavezan alat kada putujete u zemlju čiji jezik ne govorite

Talking Translator nas je impresionirao. Ako baš želimo, a ne želimo, da damo neki kritiku, to su onda reklame kojih ima na svakom koraku, ali one ne prekidaju korišćenje aplikacije, ne smetaju skoro uopšte, a pritom nema ama baš nikakvih ograničenja, kada su u pitanju opcije, tako da ovo stvarno i nije neka kritika. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da Talking Translator apsolutno dobija našu preporuku.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *