Top 3 najbolje besplatne Android i iOS video igre u 2021. godini

Top 3 najbolje besplatne Android i iOS video igre u 2021. godini

Video igre na mobilnim telefonima, posebno one besplatne, imaju veoma lošu reputaciju. Pored toga što su često izuzetno lošeg kvaliteta ili su besramne kopije popularnih igara, ovo besplatne treba staviti pod velike navodnike. One su besplatne samo ako želite da im posvetite svo slobodno vreme, radeći dosadne zadatke koji se ponavljaju.

Međutim, nisu sve mobilne igre takve. Istina, sve one imaju premijum (plaćenu) verziju i prikazuju reklame koje morate da pogledate, ali reklame nisu previše dosadne i igru je moguće igrati bez kupovine premijum verzije.

Predstavljamo vam, po našem mišljenju, top 3 najbolje besplatne Android i iOS video igre u 2021. godini. Ovo nisu igre koje su izašle 2021. godine, ali su među najboljim igrama za ovu igračku platformu i zaslužuju pažnju.

Alto’s Odyssey

Alto’s Odyssey

Alto’s Odyssey je besplatna video igra dostupna za Android i iOS. Igra vas stavlja u ulogu skijaša koji se spušta kroz šarolike predele od snegom zavejanih planina do suncem okupanih pustinja i tropskih ostrva. Nemojte preispitivati logiku skijaša u pustinji, zato što je nema, već uživajte u prelepoj grafici i opuštajućoj muzici.

Sama igra je dosta jednostavna i pogodna je za, kako za decu, tako i za odrasle. Vaš cilj je da ispunite zadatke tipa, izvedite skok određene razdaljine ili uradite kolut unazad iznad tornada. Za to vreme možete da sakupljate predmete, kojima unapređujete svoju opremu ili dobijate određene bonuse.

Igra je besplatna, ali će vam povremeno prikazivati reklame koje, po našem mišljenju, nisu preterano dosadne. Ukoliko ne želite da uopšte imate reklame, možete kupiti premijum verziju igre u kojoj nema reklama. Takođe, u igri postoji prodavnica u kojoj je moguće kupiti kozmetičke predmete, koji ne utiču na samu igru.

Platforma:
Android i iOS

Preuzmite Alto’s Odyssey za Android.
Preuzmite Alto’s Odyssey za iOS.

Asphalt 9: Legends

Asphalt 9 Legends

Asphalt 9: Legends je besplatna video igra dostupna za Android i iOS, a ovo je najnoviji nastavak slavnog serijala trkačkih igara Asphalt u kome do sada ima oko 20 igara. Prva igra u serijalu, Asphalt Urban GT, je izašla davne 2004. godine za Nintendo DS i Nokiju N-Gage.

Kao što smo rekli, u pitanju je automobilska trkačka igra u kojoj se nadmećete protiv pravih ljudi ili protivnika koje kontroliše računar. Možete da birate između više od 50 različitih automobila, takmičite se u više od 70 izazova i trkate se na mnogobrojnim stazama.

Igra je u arkadnom stilu, što znači da uopšte nije realistična. Ovo nije simulacija prave trke automobila. Tokom trke možete da sakupljate predmete koji će vam dati privremeno ubrzanje ili stvoriti oko vas energetsko polje koje će prvog protivnika koji vas dodirne razneti u param parčad. Tu su i skakaonice, delovi staze preko kojih se brže krećete i još mnogo toga što će trku učini zanimljivijom i neizvesnijom.

Grafika je prelepa i Asphalt 9: Legends je primer koliko je daleko napredovala grafika u mobilnim igrama. Napomena koju moramo dati je da zbog ovako kvalitetne grafike igra može loše raditi na starijim mobilnim telefonima.

Platforma:
Android i iOS

Preuzmite Asphalt 9: Legends za Android.
Preuzmite Asphalt 9: Legends za iOS.

Smash Hit

Smash Hit

Smash Hit je besplatna video igra dostupna za Android i iOS. Igra pripada žanru Endless Runner, što znači da igra tehnički nema kraj, već svaki put pokušavate da izdržite što duže pre nego što izgubite život, a za to vreme se trudite da sakupite što više poena.

U Smash Hit-u putujete kroz nadrealnu dimenziju koja se sastoji od interesantnih geometrijskih oblika, a vaš cilj je da izbegavate staklene prepreke u koje ako udarite trošite životnu energiju, koju kada potrošite, gubite život. Kao pomoć imate metalne lopte kojima možete da razbijate staklene prepreke, ali bacanjem svake lopte trošite malo životne energije, pa je cilj bacati što manje lopti.

Grafika je prelepa, a igra sadrži 11 različitih predela kroz koje putujete. Muzika je nešto što moramo posebno da pohvalimo. Veoma je prijatna i savršeno stvara osećaj misterije, a ima i uticaj na samu igru zato što se prepreke pomeraju u njenom ritmu.

Smash Hit je besplatna igra u kojoj nema reklama, što je maltene neviđeno u besplatnim mobilnim igrama. Moguće je kupiti premijum verziju igre kojom otključavate nove modove igranja, ali oni nisu neophodni za uživanje u igri.

Platforma:
Android i iOS

Preuzmite Smash Hit za Android.
Preuzmite Smash Hit za iOS.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *