TunnelBear

TunnelBear

TunnelBear Prikaz Programa

TunnelBear je besplatan VPN (Virtual Private Network) program koji omogućava da sakrijete pravu fizičku lokaciju sa koje pristupate Internetu. Veoma je koristan ako želite da pristupite veb sajtu koji dozvoljava pristup samo za korisnike iz određenih država, onda to možete postići uz pomoć ove aplikacije..

Takođe služi da sakrije vašu IP adresu koja je jedinstveni broj koji sajtovi koriste da otkriju vašu fizičku lokaciju i da prate vaše kretanje i navike na Interentu. Zato je VPN veoma koristan jer čuva vašu IP adresu od veb sajtova i hakera. Od mogućih lokacija, ovaj program ima servere u 20 država ali ne i u Africi, i mestima kao što je Rusija i Turska zbog njihovih zakona o pristupu internetu.

Program funkcioniše na principu Virtuelne Privatne Mreže – VPN (Virtual Private Network) koja preusmerava vaš internet saobraćaj preko njihovih servera. Aplikacija je besplatna, ali samo za mesečni protok od 500 Mb, a možete dobiti i još 1 Gb besplatnog protoka na mesečnom nivou ako podelite njihovu reklamu na Twitteru. Ako vam treba više od ponuđenog saobraćaja postoji i opcija plaćanja 4,99$ mesečno za neograničen saobraćaj.

TunnelBear Prikaz Rada u Programu

Kad program pokrenete prvi put morate se prijaviti preko email adrese a nakon toga možete koristiti VPN. O korišćenju ove aplikacije ne morate da razmišljate mnogo, tako je napravljena da pritiskom na dugme ON se uključuje I onda samo izaberete na mapi preko koje zemlje želite da se povežete na internet. Veoma je jednostavno, a ako samo ostavite ovaj prekidač uključen bićete povezani preko Sjedinjenih Američkih Država. Animirani Medved je tu samo da zabavi korisnika dok se program poveže na izabrani server na jednoj od ponuđenih država.

TunnelBear predstavlja veoma jednostavan i efikasan VPN program. Ukoliko vam je potrebna zaštita identiteta dok surfujete Internetom, preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Vista / 7 / 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 4,67 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *