Planner 5D

Planner 5D

Planner5D Prikaz 2D

Planner 5D je besplatan online program za dizajn enterijera, veoma lak za korišćenje. Pomoću njega mogu da se naprave realistični enterijeri i eksterijeri kuća u 2D i 3D formatu. Program je besplatan, ali nudi opciju da se plati za više modela raznih elemenata za postavljanje, što omogućava da kuća izgleda što vise realistično. Ali to nije obavezno, ako vam ne trebaju ti dodaci, možete da koristite Planner 5D potpuno besplatno.

Korišćenje programa zahteva da kreirate korisnički nalog, a postoji i opcija prijavljivanja preko neke društvene mreže. Rad u program je tako koncipiran da svako može da ga koristi, primera radi, pravljenje soba se ne radi dodavanjem zida po zida već dodavanjem gotovih soba različirih veličina i dimenzija.

Planner5D Prikaz 2D

Nakon dodavanja sobe, korisnik ima potpunu kontrolu da izbriše i dodaje tačke koje mogu da služe kao ugao, ili čak ceo zid je moguće obrisati. Kod dodavanja novih soba program ih automatski nazove (Living room) ali postoji opcija da se izabere bilo koje drugo ime.

Planner5D Prikaz 3D

Takođe, moguće je pravljenje više spratova. A jedini način da se napravi iskrivljeni zid jeste uz pomoć tačaka koje se stavljaju na zid, pa je onda sa većim brojem tačaka moguće napraviti krivinu. Jedna od jako dobrih opcija jeste da je moguće ubacivanje svakakvog nameštaja I ostalih kućnih aparata da napravljena kuća izgleda što realističnije.

Planner 5D je besplatan program za dizajn enterijera i pored opcija da se kupuju dodaci. Program može biti koristan za svakog korisnika koji želi da da dizajnira kuću, stan ili da uredi bilo kakvu vrstu unutrašnjeg prostora.

Sistemska zahtevnost:

Windows 10 / Linux / OS X / Android / iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (5 ocena, prosečno: 4,60 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *