Undo Close Tabs Button – Ponovno pokretanje ugašenih tabova

Undo Close Tabs Button – Ponovno pokretanje ugašenih tabova

Ukoliko slučajno ugasite tab internet pregledača, postoji više načina da taj tab vratite. Možete pritisnuti kombinaciju tastera CTRL+SHIFT+T na tastaturi ili odete u sekciju History i odatle pokrenete ugašeni tab ili da iz kontekstualnog menija odaberete opciju koja pokreće nedavno zatvorene tabove. Međutim, svaki od ovih načina donosi određene probleme i ni jedna od njih nije baš najzgodnija za korišćenje.

Undo Close Tabs Button je besplatan plugin za Google Chrome i Mozilla Firefox internet pregledače, pomoću koga ćete brzo i lako moći da pokrenete slučajno ugašeni tab.

Kako radi Undo Close Tabs Button?

Undo Close Tabs Button je veoma jednostavan plugin i za njegovo korišćenje vam nije potrebno nikakvo predznanje. Kada ga instalirate, njegova ikonica će se pojaviti u gornjem desnom uglu internet pregledača, a celokupno korišćenje plugin-a, osim podešavanja, se vrši iz menija koji se otvara klikom na ovu ikonicu.

Undo Close Tabs Button meni

Plugin radi tako što vi koristite internet pregledač na uobičajen način, a svaki put kada otvorite novi tab, plugin pamti sadržaj koji se nalazi u tom tabu. Slično načinu na koji radi History sekcija internet pregledača.

Kada neki tab ugasite i želite da ga ponovo pokrenete, jednostavno kliknite na ikonicu plugin-a i otvoriće se lista sa 25 prethodno pokrenutih tabova. Kliknite na tab koji želite da otvorite i on će se pokrenuti.

Među podešavanjima imamo samo dve opcije. Prva određuje koliko tabova će plugin pamtiti i fabrički je postavljeno da se pamti 25. Ovo je ujedno i maksimalan broj tabova koje Undo Close Tabs Button može da zapamti, tako da ovaj broj možete samo smanjiti. Druga opcija određuje veličinu fonta unutar glavnog menija plugin-a.

Undo Close Tabs Button podesavanja

Najveći nedostatak Undo Close Tabs Button plugin-a je to što može da zapamti maksimalno 25 tabova. Ovo će u većini slučajeva biti sasvim dovoljno, ali bi voleli da je ovaj broj veći. Zato je dobra stvar to što u meniju plugin-a postoji opcija koja će otvoriti History sekciju internet pregledača, odakle možete da pokrenete bilo koji tab.

Undo Close Tabs Button je zgodan dodatak, koji nam se veoma svideo

Undo Close Tabs Button je odličan plugin, lak je za korišćenje i radi bez greške. Kritika koju smo dali nije tako velika i u većini slučajeva neće igrati nikakvu ulogu, a ako vam zatreba tab koji ste zatvorili pre nedelju dana, nudi zgodnu prečicu do History sekcije internet pregledača.

Platforma:
Google Chrome i Mozilla Firefox

U linku za preuzimanje, ponudili smo Undo Close Tabs Button verziju za Google Chrome, ako želite da preuzmete verziju za Mozilla Firefox, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *