UVK – Ultra Virus Killer

UVK – Ultra Virus Killer

UVK Prikaz Antivirusa

Ultra Virus Killer je besplatan antivirus koji je veoma jednostavan ali nudi veoma moćne alatke za ručno odstranjivanje virusa. Program je nastao 2010 i prvi je uveo mnoge nove metode za popravku softvera kao što je takozvani “Register system DLLs” koje sada koriste i mnogi drugi antivirusi. Sve od kada je nastao ovaj program se razvijao sa dosta novih i korisnih alatki od kojih su najnovije “System booster” i ”Smart uninstaller”.

System booster je veoma korisna alatka za pretragu sistemskih fajlova. Ova alatka radi kao i kod ostalih antivirusa ali razlika je što ovaj program pretražuje svaku stavku posebno što osigurava da ovaj antivirus bude tačan i efikasan

Smart uninstaller je alatka koja služi za uklanjanje programa sa računara ali ima mogućnost da briše više programa od jednom, da lakše briše sve tvrdoglave programe, podržava takozvani unattended način rada (način rada bez korisnikove interakcije) i mnogo više

UVK System Booster

Popravka sistema je najvažnija alatka kod ovog antivirusa jer sadrži alatke za održavanje i popravku većinu čestih grešaka. Postoje i mnoge druge alatke i opcije kod ovog antivirusa ali najveći problem je što korisnik mora ručno da pokreće sve alatke. Ovo znači da korisnik mora da razume šta radi jer neke od alatki mogu da nanesu veliku štetu ako se iskoriste na pogrešan način.

UVK Smart Uninstaller

Ultra Virus Killer pomaže korisniku ne samo da ukloni malver sa računara nego i da popravi štetu. Postoje i mnogi drugi antivirusi koji mogu da rade iste stvari kao i Ultra Virus Killer, ali on je poseban jer ima sve te opcije u jednom lepo uređenom paketu.

Ultra Virus Killer ima dve verzije programa, običnu instalaciju za računar i prenosnu verziju koja omogućava da se program koristi bez instalacije.

Ultra Virus Killer je besplatan program, ali sadrži i opcije koje se plaćaju. Korisnik sam bira da li su mu potrebne te opcije koje se plaćaju, jer program radi sasvim lepo i bez njih.
Korisnički interfejs je napravljen iz posebnih delova od kojih svaki ima svoju specifičnu funkciju.

Sistemska Zahtevnost:

Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10 / x32 i x64 verzije

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (2 ocena, prosečno: 3,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *