VSDC besplatni video editor

VSDC besplatni video editor

U moru programa za video editovanje, VSDC free video editor se izdvaja po svojim mogućnostima i naprednim performansama. Predstavlja jedinstven besplatni program za naprednu video montažu sa moćnim opcijama.

Koje su to „moćne“ opcije?

VSDC ima puno opcija koje nećete naći u drugim besplatnim programima za video editovanje, poput slike u slici, stabilizacije video zapisa i mogućnosti otpremanja više YouTube videa odjednom. Pomoću VSDC možete da kreirate video zapise kombinacijom video klipova, nepokretnih slika i audio fajlova u full HD rezoluciji i maksimalne brzine kadra (frame rate) od 30 kadrova u sekundi. Kada su u pitanju audio fajlovi, VSDC omogućava njihovo isecanja, ali i „vađenje“ iz video zapisa i čuvanje u posebnom fajlu. Podržava WAV, MP3, AAC, OGG i druge audio formate.

VSDC

Gotove projekte možete da izvezete u mnogo formata, a neki od podržanih su: AVI, MPG, MOV, WMV, MKV, RM, SWF ili FLV. VSDC takođe nudi mogućnost snimanja projekta na DVD – funkcija koja je retko dostupna u besplatnim programima za video editovanje.

Video zapisi omogućavaju dodavanje video klipova, slika, audio fajlova, animacija i drugih elemenata. Možete ih spajati na razne načine, uključujući mešanje, prekrivanje i maskiranje. Takođe podržava dodavanje vodenog žiga za unikatne video klipove.

Program pruža opciju dodavanja teksta i grafikona, tako da je moguće napraviti potpunu prezentaciju, nalik na one iz PowerPoint-a. Takođe, podržani su i razni filteri, slični onima na Instagramu.

Svaki objekat koji dodate može se samostalno uređivati, premeštati i isecati – ništa nije konačno dok ne sačuvate video zapis.

Ograničenja

Ovaj softver ipak ima neka ograničenja. Na primer, ne možete da pregledate video klipove direktno u editoru. Kada hoćete da pogledate video, otvoriće se u programu Windows Media Player. Drugi nedostatak predstavlja sporo pregledanje i čuvanje video zapisa u 4K rezoluciji, barem dok ne platite premijum verziju.

Zbog brojnih opcija, VSDC free video editor je u samom vrhu besplatnih programa za video editovanje. Ukoliko želite da testirate svoju kreativnost na ovom polju, predlažemo da ga skinete i isprobate.

Operativni sistem:

Windows

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *