VSDC besplatni video editor

 VSDC besplatni video editor

U moru programa za video editovanje, VSDC free video editor se izdvaja po svojim mogućnostima i naprednim performansama. Predstavlja jedinstven besplatni program za naprednu video montažu sa moćnim opcijama.

Koje su to „moćne“ opcije?

VSDC ima puno opcija koje nećete naći u drugim besplatnim programima za video editovanje, poput slike u slici, stabilizacije video zapisa i mogućnosti otpremanja više YouTube videa odjednom. Pomoću VSDC možete da kreirate video zapise kombinacijom video klipova, nepokretnih slika i audio fajlova u full HD rezoluciji i maksimalne brzine kadra (frame rate) od 30 kadrova u sekundi. Kada su u pitanju audio fajlovi, VSDC omogućava njihovo isecanja, ali i „vađenje“ iz video zapisa i čuvanje u posebnom fajlu. Podržava WAV, MP3, AAC, OGG i druge audio formate.

VSDC

Gotove projekte možete da izvezete u mnogo formata, a neki od podržanih su: AVI, MPG, MOV, WMV, MKV, RM, SWF ili FLV. VSDC takođe nudi mogućnost snimanja projekta na DVD – funkcija koja je retko dostupna u besplatnim programima za video editovanje.

Video zapisi omogućavaju dodavanje video klipova, slika, audio fajlova, animacija i drugih elemenata. Možete ih spajati na razne načine, uključujući mešanje, prekrivanje i maskiranje. Takođe podržava dodavanje vodenog žiga za unikatne video klipove.

Program pruža opciju dodavanja teksta i grafikona, tako da je moguće napraviti potpunu prezentaciju, nalik na one iz PowerPoint-a. Takođe, podržani su i razni filteri, slični onima na Instagramu.

Svaki objekat koji dodate može se samostalno uređivati, premeštati i isecati – ništa nije konačno dok ne sačuvate video zapis.

Ograničenja

Ovaj softver ipak ima neka ograničenja. Na primer, ne možete da pregledate video klipove direktno u editoru. Kada hoćete da pogledate video, otvoriće se u programu Windows Media Player. Drugi nedostatak predstavlja sporo pregledanje i čuvanje video zapisa u 4K rezoluciji, barem dok ne platite premijum verziju.

Zbog brojnih opcija, VSDC free video editor je u samom vrhu besplatnih programa za video editovanje. Ukoliko želite da testirate svoju kreativnost na ovom polju, predlažemo da ga skinete i isprobate.

Operativni sistem:

Windows

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Ako vam se dopao ovaj članak, možda će vam se svideti i...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *