Nox Player – Android emulator za PC

Nox Player – Android emulator za PC

Android emulatori predstavljaju odličan način za korisnike da pokreću Android aplikacije i igre na svojim računarima uz pomoć miša i tastature. Do sada smo se susretali sa raznovrsnom ponudom Android emulatora, koji su varirali u pogledu interfejsa i načina upravljanja. Igre poput PUBG Mobile i Garena Free Fire podržane su na skoro svakom Android emulatoru. Neki od najpoznatijih strimera na Youtube-u i Twitch-u koriste Android emulatore za testiranje, igranje igara i strimovanje.

Prednosti Nox Player-a

Izgleda da su korisnici zbunjeni nešto složenijim korisničkim interfejsom u ranijim verzijama, pa su developeri promenili filozofilu razvoja emulatora, te je akcenat stavljen na lakoću upravljanja. Kao i većina emulatora, Nox Player se fokusira na igranje igara. Podržava funkciju mapiranja dugmića, koja olakšava dodeljivanje tastera raznim dodirnim tačkama ekrana u igri. Takođe, za sve zaljubljenike u igrice postoji podrška za povezivanje kontrolera.

Prava dragocenost Nox Player-a leži u mogućnosti da pokrećete različite verzije Androida kao što su 4.4.2 i 5.1.1 i 7.1.2, što je odlično za testiranje aplikacija i igara na njegovim starijim verzijama. Radi sa aplikacijama preuzetim sa Google Play-a, kao i sa aplikacijama instaliranim iz APK datoteka.

Još jedna bitna prednost Nox Player-a je da možete otvoriti više prozora i pokrenuti različite aplikacije i igre u svakom prozoru, što je vrlo korisno, naročito za korisnike koji upravljaju velikim brojem naloga na Instagramu.

Nox Player se odlično ponaša dok igrate Android igre, pruža vam više tastera za prečice i omogućava vam da napravite snimke ekrana.

Kome je namenjen?

Nox Player je odlična alternativa za korisnike koji ne vole BlueStacks Android emulator, kao i za one koji ne žele da se previše bave podešavanjima, već da ga samo pokrenu i uživaju. Početna podešavanja su dovoljna za optimalan rad emulatora. Jednostavnost i kompatibilnost sa Windows i macOS operativnim sistema, čini ga apsolutnim favoritom među novajlijama.

Kada je u pitanju hardverska podrška, kao i svaki emulator, zahteva dobru grafičku karticu i procesor za brzo pokretanje bilo koje igre koja zahteva visoku grafiku.

Da ili ne?

Jedan od glavnih problema sa ovom aplikacijom je što povremeno radi vrlo sporo. Međutim, s obzirom na to da je besplatan, predlažemo da ga isprobate. Na kraju krajeva, nemate šta da izgubite.

Operativni sistem:

Windows, macOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *