4 najbolje besplatne Android aplikacije za modu

4 najbolje besplatne Android aplikacije za modu

Aplikacije za modu uglavnom spadaju u kategoriju online prodavnica specijalizovanih za odeću ili nakit. Iskreno, ovakvih aplikacija ima mnogo, sve su manje-više iste i maltene je sve jedno koju koristite. Kada vidite jednu online prodavnicu, videli ste ih sve. Glavna razlika je u ponudi i cenama. Iz ovog razloga, ne želimo da vam predstavimo nekoliko prodavnica i proglasimo ih za najbolje.

Aplikacije koje ćemo vam predstaviti, osim jedne pomalo drugačije prodavnice, će vam pomoći da organizujete svoju garderobu, prepoznate odevne predmete sa slike i dobijete inspiraciju za garderobu za specijalne prilike.

Your Closet

Your Closet

Your Closet je besplatna Android aplikacija za modu koja će vam pomoći da napravite katalog svoje garderobe i kreirate kombinacije koje želite da nosite bez preturanja po ormaru.

Your Closet radi po jednostavnom principu. Iz aplikacije, kamerom telefona slikajte komad odeće, posle čega će vam biti dostupna opcija da uklonite pozadinu i sačuvate sliku u aplikaciji. Posle toga svoju garderobu možete da organizujete po kategorijama koje sami pravite.

Kada želite da napravite svoju odevnu kombinaciju, u opciji Outfit možete da dodate komade odeće i proverite da li se slažu i da li vam se sviđaju. Kada dobijete željenu kombinaciju, možete da je sačuvate i kategorišete kao na primer, dnevna, večernja ili casual garderoba.

Verovatno najbolja opcija koju Your Closet aplikacija poseduje je pretraživanje garderobe po boji. Na ovaj način brzo i lako možete da pronađete odevne premete koji se slažu i od njih napravite kombinacije koje želite da nosite.

Platforma:
Android

Preuzmite Your Closet za Android.

Etsy

Etsy

Etsy je besplatna online prodavnica garderobe za Android i iOS. Pronaći i kupiti garderobu poznatih proizvođača je lako i za to možete otići na bilo koji od mnogobrojnih veb sajtova koji se bave ovom prodajom. Etsy se razlikuje po tome što ćete ovde pronaći jedinstvene komade odeće nezavisnih dizajnera i umetnika.

Etsy sadrži milione unikatnih odevnih predmeta. Međutim, pored garderobe ovde ćete pronaći i obuću, nakit, modne dodatke, ali i umetničke slike, pa čak i nameštaj. Izbor koji nudi aplikacija je stvarno impresivan.

Predmeti koji se ovde prodaju, uglavnom, ne prate modne trendove, ali to je i poenta. Ukoliko želite da pronađete nešto što će ostaviti utisak i što će privući pažnju, bolje mesto za to od Etsy aplikacije nećete pronaći.

Platforma:
Android i iOS

Preuzmite Etsy za Android.
Preuzmite Etsy za iOS.

LIKEtoKNOW.it

LIKEtoKNOW.it

Ukoliko se ikada videli sliku na kojoj se nalazi komad odeće koji vam se sviđa i koji želite da imate, ali niste mogli da otkrijete ko je proizvođač ili gde možete da kupite tu garderobu, LIKEtoKNOW.it je aplikacija za vas.

LIKEtoKNOW.it je besplatna aplikacija za Android i iOS, pomoću koje možete da skenirate bilo koju sliku odeće i aplikacija će pronaći proizvođača i mesto gde se ta odeća može kupiti. Posebno je zgodna opcija koja će vam pokazati slične i jeftinije odevne predmete, a možete i pretražiti rasprodaje i tako uštedite koji dinar.

Pored ovoga, aplikacija omogućava grupisanje haš tagova po stilu, vrsti garderobe i ceni, a možete i da pratite modele i influensere. Kada pronađete nešto što vam se sviđa to možete da sačuvate u sekciji My Likes i podesite da vas aplikacija obavesti kada se taj proizvod nađe na rasprodaji.

Platforma:
Android i iOS

Preuzmite LIKEtoKNOW.it za Android.
Preuzmite LIKEtoKNOW.it za iOS.

Pinterest

Pinterest

Pinterest je besplatna aplikacija za Windows 7, 8, 10, Android i iOS o kojoj smo već pisali. U pitanju je svojevrsna društvena mreža čiji je cilj da korisnicima pomogne da pronađu inspiraciju bilo u poslu ili hobiju i povežu se sa korisnicima koji dele njihova interesovanja.

Kao što možete da zaključite, ovo nije aplikacija koja se fokusira na modu, međutim moda je bitna kategorija Pinterest-a. Ukoliko tražite aplikaciju koja će vam pomoći da pronađete inspiraciju za odevnu kombinaciju ovo je pravo mesto.

Zgodna opcija Pinterest-a je da slike odevnih kombinacija možete da čuvate na svom nalogu i pristupite im kad god poželite. Takođe, možete podesiti svoja interesovanja i aplikacija će vam prikazivati postove koji dogovaraju kategorijama koje ste odabrali.

Platforma:
Windows 7, 8, 10, Android i iOS

Preuzmite Pinterest za Windows.
Preuzmite Pinterest za Android.
Preuzmite Pinterest za iOS.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *