InkHunter – aplikacija za ljubitelje tetovaža

InkHunter – aplikacija za ljubitelje tetovaža

InkHunter, besplatna mobilna aplikacija za Android i iOS, pruža mogućnost testiranja tetovaža pre tetoviranja pravom bojom. Namenjena je svima koji žele da se zabave, isprobaju nešto novo, ali i onima koji planiraju da se tetoviraju.

Karakteristike

InkHunter je AR aplikacija (augmented reality), što znači da integriše digitalni vizuelni sadržaj u korisnikovo stvarno okruženje. Ova aplikacija funkcioniše u besprekornom grafičkom okruženju. Korisnički interfejs je lako razumljiv i jednostavan za rukovanje. Galerija tetovaža InkHunter-a je prepuna kreacija različitih umetnika, uključujući apstraktan i moderan dizajn. Sve ideje možete pregledati u crno-beloj verziji, kao i u boji. Takođe, tetovažama možete podešavati veličinu.

InkHunter tetovaza

Osim toga, preko kamere telefona možete dodati sopstvenu tetovažu ili je učitati iz postojećih slika na uređaju. Opcija „kreiraj svoju tetovažu“ pruža mogućnost dodavanja teksta, različitih stilova i veličine fonta.

InkHunter vam omogućava da sačuvate fotografiju tetovaže za buduću upotrebu ili da je delite sa prijateljima. Takođe, sliku tetovaže možete deliti direktno putem društvenih mreža. Možete izabrati efekat zamućenja, koji naizgled oponaša kako bi vaša tetovaža mogla izgledati nakon nekoliko godina. Još jedna odlična stvar je što gotovu tetovažu možete posmatrati iz različitih uglova, što omogućava uvid u izgled prave tetovaže.

Rukovanje aplikacijom

Ova aplikacija koristi kameru telefona kako bi pozicionirala tetovažu. Kada prvi put otvorite aplikaciju, otvoriće se kratki vodič koji se sastoji od tri slike. Najpre treba da nacrtate tri linije na svojoj ruci ili nekom drugom delu tela u obliku smajlija. Kada kameru usmerite na ruku, lice bi trebalo da nestane i zameni je odabranom tetovažom.

Nedostaci

Najveći minus ove interesantne aplikacije je što će za određene dizajne, tražiti da pogledate kratak video, odnosno, reklamu. Druga loša stvar je zamućenost nekih malo živopisnijih tetovaža, koje u aplikaciji izgledaju dobro, ali se na koži ne preslikavaju tako savršeno.

Zaključak

Ukoliko samo želite da se igrate sa ukrasima tela – preporučujemo vam da isprobate besplatnu aplikaciju InkHunter. Tetoviranje je odluka koja zahteva pripremu, dok sa virtuelnim tetovažama možete beskonačno da se zabavljate.

U linku za preuzimanje, ponudili smo InkHunter verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS kliknite OVDE.

Platforma:

Android, iOS

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *