Advanced IP Scanner

Advanced IP Scanner

Advanced IP Scanner

Advanced IP Scanner je besplatan program za identifikovanje i upravljanje računarima koje se nalaze na određenoj LAN ili Wi-fi mreži.

Jednostavan je za upotrebu. Opcija Scan vam omogućava da vidite sve uređaje koje nalaze na vašoj mreži, daje vam informacije o njihovoj IP, MAC adresi i proizvođaču koji stoji iza njih.

Daljinske funkcije u okviru ovog programa vam omogućavaju da isključite udaljeni računar ili grupu računara koji koriste Windows operativni sistem. Takođe i obrnuto, ukoliko njihove mrežne kartice podržavaju funkciju Wake-On-Lan.

Možete da vidite njihove RDP resurse i da im pristupiti direktno iz ovog programa. Da pokrene komande, kao što su: ping, tracert i SSH.

U okviru ovog programa integrisan je Randmin, softver za daljinsko upravljanje, koji vam omogućava da imate punu kontrolu nad nekim računarom. Preduslov za to je da na istom računaru bude instaliran Radmin Viewer.

Treba napomenuti da ukoliko želite da obavljate daljinske radnje na nekom računaru, morate pre svega da unesete ispravne pristupne parametre tog računara (korisničko ime i lozinku).

Advanced IP Scanner je brz i jednostavan program za identifikovanje i upravljanje računarima na određenoj mreži. Ukoliko imate potrebu za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (3 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Ovako nesto trazim vec duze vreme. Vrlo korisan i jednostavan softver. Odlicno radi.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *