Betternet

Betternet

Betternet

Betternet je besplatan program koji obezbeđuje korisnicima potpunu anonimnost tokom surfovanja internetom.

Naime, ovaj program vam omogućava da koristite VPN (Virtual Private Network) komunikacionu mrežu koja će u javnoj mreži sakrivati ili menjati vašu IP adresu.

Pomoću ovog programa možete da otvarate i pristupati svim web stranica koje su vam do sada bile zabranjene, bilo zbog geografskog položaja ili nečeg drugog. Veoma je koristan prilikom otvaranja osetljivih i manje pouzdanih sajtova jer vas štiti od raznih trackera (pratilaca).

Betternet je podržan na skoro svim platformama. Možete ga instalirati na Windows operativnim sistemima, koristiti ga kao aplikaciju na IOS ili Android uređajima ili u vidu ekstenziju u Google Chrome i Mozilla browseru.

Poseduje više nego jednostavan korisnički interfejs, sačinjen od svega dve opcije. Kada budete želeli da se konektujete na njegov VPN servis i obezbedite sebi potpunu anonimnost tokom sufrovanja internetom sve što je potrebno da uradite je da izaberete opciju Connect, a kada vam to više ne bude trebalo opciju Disconnect.

Betternet je brz i jednostavan program za sakrivanje IP adrese. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo vam da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows – sve verzije, Android, iOS

Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija Betternet za Windows, da preuzmete neku drugi verziju kliknite na neku od predloženih opcija:

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (7 ocena, prosečno: 3,86 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *