Agent Ransack

Agent Ransack

Agent Ransack

Agent Ransack je besplatan program za pronalaženje fajlova na računaru na osnovu sadržaja.

Naime, pomoću ovog programa možete jednostavno da pronađete dokument na osnovu određene reči, rečenice, koda, broja ili neke druge vrednosti koju on sadrži.

Na raspolaganju vam je i klasično pretraživanje, na osnovu naziva fajla. Takođe, i mnogobrojni filteri vezani za određivanje particije, foldera, veličine fajla, datuma kreiranja, modifikovanja, poslednjeg pristupa itd.

Trajanje celokupnog procesa zavisiće od parametra koje budete postavili i količine podataka koje posedujete. Rezultate će vam prikazati u donjem panelu programa, odakle izlistanim fajlovima možete direktno da pristupite.

Postavljene kriterijume možete da snimite i eksportujete u srf. formatu. Kasnije, kada budete obavljali slične pretrage možete ponovo da ih učitate.

Agent Ransack je mali ali koristan program za pronalaženje fajlova na računaru na osnovu sadržaja. Ukoliko ste u potrazi za softverom ove vrste preporučujemo da isprobate ovaj program.

Sistemska zahtevnost:

Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (4 ocena, prosečno: 4,50 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *