AlfredCamera – Video nadzor od starih pametnih telefona

AlfredCamera – Video nadzor od starih pametnih telefona

Sistemi za video nadzor mogu da koštaju mnogo, a pored kamera koje morate da kupite, moraćete da nabavite i kvalitetan program preko koga će raditi čitav sistem. Postoje pristojni besplatni programi za video nadzor, ali ukoliko imate specifične potrebe, moraćete da nabavite neki koji se plaća. Međutim, šta ako imate stare mobilne telefone, koje više ne koristite i ne želite da potrošite novac na skup sistem za video nadzor?

AlfredCamera je besplatna aplikacija za Android i iOS, koji će vam omogućiti da napravite sistem za video nadzor od starih mobilnih telefona.

Kako radi AlfredCamera?

AlfredCamera je interesantna aplikacija. Omogućava vam da iskoristite stare mobilne telefone i od njih napravite sistem za video nadzor. Za početak, moraćete da preuzmete i instalirate aplikaciju na sve uređaje koji će služiti kao kamera, kao i na uređaj koji ćete da koristite za upravljanje sistemom. Upravljanje je moguće i putem veb sajta, što nam se itekako svidelo.

AlfredCamera meni

Posle ovoga, potrebno je da napravite nalog i na sve uređaje se ulogujete istim nalogom. Da bi ovaj proces bio što jednostavniji, pošto se ulogujete na prvi uređaj, ostalim uređajima je moguće skenirati QR kod koji će AlfredCamera generisati. Kada završite sa ovim, sve što treba da uradite je da postavite telefone na mesta gde će služiti kao kamera za nadzor i posao je završen.

Za upravljanje “kamerama” koristi je interfejs u AlfredCamera aplikaciji i moguće je da palite, to jest, gasite prednju ili zadnju kameru telefona, uključite blic, napravite fotografiju ili video snimak, aktivirate filter za slabo osvetljenje, rotirate sliku i tako dalje. Jedna opcija koja nam je zapala za oko je mogućnost paljenja sirene. Ovo znači puštanje zvuka sirene sa zvučnika telefona, a možete da odredite na kom telefonu i kada će se ovo aktivirati.

AlfredCamera sadrži i plaćenu verziju, za koju iskreno verujemo da nije neophodna. Glavna prednost koju donosi, pored toga što uklanja reklame, je mogućnosti da snimate video neograničene dužine. Ostale prednosti koje ovo donosi je HD snimanje, zumiranje i veći prostor za čuvanje snimaka u Cloud-u.

AlfredCamera podesavanja

AlfredCamera će vam pomoći da nađete namenu za telefone koje više ne koristite

AlfredCamera je odličan program. Iskreno, ukoliko imate nešto važno što želite da zaštite, verovatno ćete morati da nabavite profesionalni sistem za video nadzor. Sa druge strane, ukoliko povremeno imate potrebnu da sobu ili automobil držite na oku, ovo je odlično rešenje. Tokom korišćenja nismo naišli ni na jedan problem ili bug, tako da AlfredCamera dobija našu preporuku.

Platforma:
Android i iOS

U linku za preuzimanje, ponudili smo AlfredCamera verziju za Android, ako želite da preuzmete verziju za iOS, kliknite OVDE.

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (još uvek nema ocena)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *