AOMEI Partition Assistant Standard

AOMEI Partition Assistant Standard

AOMEI Partition Assistant Standard Edition je besplatan program koji služi za upravljanje i rad sa particijama na hard disku. Pomoću ovog programa možete da napraviti nove particije, proširujete, pomerate i povezujete stare particije bez gubitka podataka na njima.

Program nudi mogućnost oporavka hard diska i pravljenje njegove kopije. Konvertovanje FAT particije u NTFS i obrnuto. Daje vam mogućnost migriranje podataka na novi HDD ili SSD uređaj. Nudi vam opciju da napravite butabilni CD/DVD ili butabilni fleš.

Poseduje jednostavan grafički interfejs. Gornji centralni deo ekrana sadrži osnovne podatke o hard diskovima, dok se u donjem panelu nalazi šematski prikaz particija. S leve strane je spisak čarobnjaka potrebnih za obavljanje navedenih procesa. U glavnom meniju pored osnovnih funkcija imate i opciju „Tutorials“(uputstva) gde vam je uz pomoć ilustracija objašnjeno kako da obavite sve dostupne operacije na vašem hard disku.

AOMEI Partition Assistant Standard Edition je besplatan program koji je praktičan za upotrebu, pritom sadrži sve funkcije koje su vam potrebne za organizovanje particija i upravljanje njima. Ukoliko vam je potreban jednostavan, a besplatan program za rad sa hard diskom onda ovo jedan od programa koji vam preporučujemo da probate.

Sistemska zahtevnost:

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista i Windows XP / (32/64-bit)

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

1 zvezdica2 zvezdice3 Zvezde4 zvezdice5 zvezdica (1 ocena, prosečno: 5,00 od 5)
Loading...

Šerujte: Šerujte na Facebook na Facebook Šerujte na LinkedIn na LinkedIn Šerujte na Twitter na Twitter

Pošaljite: Pošaljite na Viber na Viber Pošaljite na WhatsApp na WhatsApp Pošaljite na Telegram na Telegram Pošaljite na Facebook Messenger na Messenger Pošaljite na Mejl na Mejl

Slične objave

1 Komentar

  • Pored ovog programa (sve pohvale za AOMEI PA. Asist.), postoji se jos jedan sjajan program a to je PE Builder .Ovaj program sam koristio za opravak MBR sektora – imate opciju da napravite butabilni usb koji ce vam, zlu ne trebalo, pomoci ako operativni sistem nece da se podigne (iz nekog razloga to nisam uspeo sa Windows 7 instalacionim diskom).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *